Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Ο τελευταίος άνθρωπος που "είδε" την Φαίη Σκορδά μιλά!

Είναι 8 ημέρες σε καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Ο τελευταίος άνθρωπος που

Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που είναι και ο τελευταίος καλεσμένος που "είδε" η Φαίη Σκορδά πριν ανακοινώσει ότι έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Ο ίδιος μίλησε για την υγεία του, αλλά και για την καραντίνα στην οποία είναι.

Ειδικότερα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά πριν διαγνωστεί η ίδια ότι νόσησε με κορωνοϊό, μπήκε μόνος του σε καραντίνα και μιλώντας στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" έδωσε μεταξύ άλλων και συμβουλές για το πως να περάσουμε χρόνο στο σπίτι.

Ο ίδιος μίλησε λοιπόν στην εκπομπή του Open λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι 8 ημέρες σε καραντίνα. Ακόμα είπε ότι πανικοβλήθηκε το Σάββατο, οπότε και η Φαίη Σκροδά ανακοίνωσε ότι έχει τον κροωνοϊό. Σε κάθε περίπτωση βάσει και των όσων είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου, έχει μιλήσει με τον γιατρό του που του είπε φυσικά να μείνει στο σπίτι.

Τι είπε για τον ιό και την Φαίη Σκορδά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης;

Ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι είναι δύσκολο να έχει κολλήσει καθώς στο στούντιο κρατούσαν όλους τους κανόνες ασφαλείας, πράγμα που όπως είπε τον εντυπωσίασε. Δείτε ωστόσο και τη νέα ανάρτηση που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Ο Ραφαηλίδης αστειεύτηκε ακόμα αναφερόμενος στο τι κάνει όλες αυτές τις ημέρες κλεισμένος σπίτι με τον ίδιο να λέει ότι έχει γίνει youtuber! Μάλιστα και στη σελίδα του στο Instagram έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις όλες αυτές τις ημέρες που μένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης: