Η Βανέσα Μπράιαντ προσπαθεί να αλλάξει την διαθήκη του Κόμπι!

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βανέσα Μπράιαντ προσπαθεί να αλλάξει την διαθήκη του Κόμπι!

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα θέλει να αλλάξει την διαθήκη του άντρα της που πριν λίγο καιρό πέθανε στο φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο. Μαζί του ήταν ακόμα 8 άνθρωποι, ανάμεσά τους και η 13χρονη κόρη του ζευγαριο, Τζιάνα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ μπορεί να έφυγε από την ζωή στις 26 Ιανουαρίου, ωστόσο έχει μείνει χαραγμένος στις καρδιές όλων και δε της οικογένειάς του που προσπαθεί να διαχειριστεί ακόμα την τραγική αυτή απώλεια. Ξαφνικά τόσο ο Κόμπι, όσο και η 13χρονη Τζιάνα πέθαναν ύστερα από το τραγικό δυστύχημα που είχαν με το ελικόπτερο.

Ο πόνος είναι ανείπωτος, ενώ να πούμε ότι ακόμα επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο συγκεκριμένο ατύχημα. Όλο αυτό τοδιάστημα τα μηνύματα που ήρθαν για τον "χαμό" του διάσημου μπασκετμπολίστα και της κόρης του ήταν πολλά και σπαρακτικά, καθώς όλοι μιλούσαν για δυο ξεχωριστούς ανθρώπους. Μάλιστα η μικρή Τζιάνα έπαιζε επίσης μπάσκετ, όπως ο μπαμπάς της.

Γιατί η Βανέσα θέλει να αλλάξει την διαθήκη του Κόμπι Μπράιαντ;

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει μείνει πλέον πίσω, ωστόσο έχει στήριγμα τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία δεν ξεχνά ούτε λεπτό. Τώρα η γυναίκα του θρύλου του NBA θέλει να αλλάξει την διαθήκη που είχε κάνει ο Μπράιαντ το 2017. Γιατί όμως;

Ειδικότερα ο άσσος του ΝΒΑ είχε κάνει την συγκεκριμένη διαθήκη, όπως είπαμε το 2017. Ωστόσο το 2019 κάτι άλλαξε καθώς η οικογένεια υποδέχτηκε ένα ακόμα μέλος. Ωστόσο το όνομά της δεν υπάρχει στη διαθήκη, στην οποία ο Κόμπι τα αφήνει όλα στη σύζυγο και στις άλλες κόρες του.

Έτσι η Βανέσα θέλει τώρα να λύσει και αυτό το διαδικαστικό θέμα, βάζοντας και την μικρούλα μέσα στη διαθήκη του μπαμπά της. Δείτε ωστόσο και μια ακόμα είδηση. Κάποιος βεβήλωσε τον τάφο του Κόμπι!