Η Σοφία Χαρμαντά ήρθε από την Αμερική για λίγο και την βρήκε... καραντίνα!

Τι λέει το όμορφο μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σοφία Χαρμαντά ήρθε από την Αμερική για λίγο και την βρήκε... καραντίνα!

Η Σοφία Χαρμαντά μένει στην Αμερική όπου και κυνηγά τα όνειρά της, με το όμορφο μοντέλο να εργάζεται πλέον και να ζει μόνιμα μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες. Η ίδια ήρθε στην Ελλάδα για μερικές ημέρες ωστόσο πλέον βρίσκεται σε αυτο-καραντίνα μαζί με τους δικούς της ανθρώπους. Τι είπε η ίδια;

Ειδικότερα το εντυπωσιακό μοντέλο σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Secret και στην Σάσα Σταμάτη μίλησε για την καριέρα και της και την απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό αλλά φυσικά και για τον κορωνοϊό. Η ίδια αναφέρθηκε και στην καραντίνα στην οποία είναι και στο πως αποφάσισε να την περάσει στην Ελλάδα, με την οικογένειά της.

Γιατί επέλεξε να "κάνει" καραντίνα στην Ελλάδα η Σοφία Χαρμαντά;

"Θεωρώ ότι όλο αυτό που γίνεται με τον κορωνοϊο είναι και μια κρίση συνειδητότητας. Καλούμαστε να το περάσουμε όλοι μαζί, με ατομική και συλλογική ευθύνη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι [...] Γι’ αυτο αποφάσισα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου να παραμείνω σπίτι για όσο χρειαστεί. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξω με αεροπλάνο και να βάλω τον εαυτό μου σε κίνδυνο" είπε χαρακτηριστικά στο Secret των Παραπολιτικών η Σοφία Χαρμαντά.

Η ίδια, όπως ήταν φυσικό μίλησε και για την επαγγελματική της ζωή και την επιλογή της να μείνει στο εξωτερικό. Μάλιστα όπως είπε πρόσφατα έκανε και μια "μεγάλη δουλειά" με γνωστή εταιρία.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη έχοντα την έδρα μου μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες. Έκανα μια μεγάλη καμπάνια για την Laura Μercier και τώρα θα βγει η επόμενη καμπάνια που έκανα για την Loreal [...] Ήμουν από μικρή φιλόδοξη. Πολλοί μου έλεγαν ότι είχα τα φόντα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό και γι’ αυτό ξεκίνησα να ταξιδεύω. Θέλει υπομονή, υπάρχει πολύ ανταγωνισμός και τα μεγέθη είναι τεράστια όσο αφορά τα χρήματα και το επίπεδο. Ο στόχος μου είναι ν’ ανεβάζω συνέχεια τις μετοχές μου στο χώρο της μόδας" πρόσθεσε ακόμα το νεαρό μοντέλο. Να πούμε ότι σε καραντίνα βρίσκεται και η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Δείτε εδώ τα όσα δήλωσε η ίδια.