Η Ηρώ Σαία είναι δύο μήνες καραντίνα! - Τι λέει η ίδια;

Το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηρώ Σαία είναι δύο μήνες καραντίνα! - Τι λέει η ίδια;

Όχι μια και δύο εβδομάδες, αλλά δύο μήνες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της η τραγουδίστρια Ηρώ Σαία, με την ίδια να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Instagram. Πώς περνάει τον χρόνο της και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει για αυτές τις δύσκολες ημέρες;

Ειδικότερα η τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παραμένει στο σπίτι της αποκλεισμένη, εδώ και δύο μήνες. Η ίδια είπε ακόμα ότι βγήκε πολύ λίγες φορές και αυτό στην αρχή των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της ότι έχει συντροφιά τα "παιδιά" της που δεν είναι άλλα από τις γατούλες της, ενώ απόρησε με όσους δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει.

Η ανάρτηση που έκανε η Ηρώ Σαία - Γιατί είναι σε καραντίνα τόσο καιρό;

Ειδικότερα η τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram το παρακάτω κέιμενο:

"Δυο μήνες καραντίνας με τα παιδιά στο σπίτι (γατάκια μου). 7 Φεβρουαρίου Σταύρος Η1Ν1 (δωράκι από τον παιδικό σταθμό). 16 Φεβρουαρίου εγώ – 19 Φεβρουαρίου, δε μου φτάνει η κατάντια μου, πέφτει πάνω μου ο μικρός και μου προκαλεί διάτρηση τυμπάνου. – 23 Φεβρουαρίου πέφτει κι ο πιο ανθεκτικός, ο μεγάλος Σταύρος.

Σ’αυτούς τους δυο μήνες – αν εξαιρέσω τρείς εξόδους τον πρώτο καιρό – δεν πήγα πουθενά παρά μόνο στα απαραίτητα, δεν κάλεσα σπίτι κανέναν (φίλους, παιδάκια, θείους, παππούδες) σεβόμενη την υγεία των άλλων για να μην κολλήσουν Η1Ν1. Δεν έκανα κάτι φοβερό, έκανα τα απολύτων κανονικά και αυτονόητα.

Πλέον είμαστε όλοι καλά και φυσικά απομονωμένοι. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Αν οι εντατικές –κούφια η ώρα- γεμίσουν, δεν είναι απαραίτητο ότι θα τα καταφέρουμε ούτε αν είμαστε 20,30 ή 40 χρονών. Προχθές φορούσα γάντια και μάσκα και ένας παππούς στο super market με κοίταξε με ειρωνικό χαμόγελο… δεν έχει καταλάβει. Ας φυλαχτούμε όλοι πριν να είναι αργά. Μπόρα είναι θα περάσει αν φερθούμε με σύνεση." Να πούμε ότι μια ανάρτηση "φωτιά' ήρθε και από την Μιμη Ντενίση. Τι λέει για τους "παραβάτες";

Ηρώ Σαία ανάρτηση για καραντίνα