Μαρία Κορινθίου: Μιλάει για την υγεία της και αποκαλύπτει αν ανήκει στις ευπαθείς ομάδας

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κορινθίου: Μιλάει για την υγεία της και αποκαλύπτει αν ανήκει στις ευπαθείς ομάδας

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υγεία της και για το πώς είναι τώρα η κατάστασή της. Τι είπε η όμορφη ηθοποιός για το αν είναι στις ευπαθείς ομάδες, μετά και τα όσα πέρασε;

Ειδικότερα η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" με την ίδια να αναφέρετε στο πρόβλημα υγείας που είχε και το οποίο την κράτησε μερικές ημέρες μακρυά από την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Μάλιστα η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Open αναφέρθηκε και στο αν είναι στις ευπαθείς ομάδες, μετά και ότι τράβηξε με την υγεία της. Να πούμε ότι τότε η είχε αναγκαστεί να μην πάει στο θέατρο καθώς η υγεία της δεν το επέτρεπε.

"Τώρα το έχω ξεπεράσει. Για 8 μέρες έμεινα σπίτι γιατί είχα κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Ήμουν μέσα κλεισμένη με αντιβίωση. Είχαμε ακυρώσει και μια παράσταση, λόγω της υπερκόπωσης" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ακόμα στη συνέχεια ότι έχει αναρρώσει πλήρως.

"Τώρα είμαι καλά δεν νομίζω ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες" είπε η Μαρία Κορινθίου.

H ανάρτηση που είχε κάνει τότε η Μαρία Κορινθίου για την κατάσταση της Υγείας της

Όπως είπαμε η Μαρία Κορινθίου είχε αναγκαστεί να αναβάλλει τότε την θεατρική παράσταση jordan με την ίδια να κάνει ένα story στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους ήρθαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου να δουν το Jordan και δυστυχώς μου ήταν αδύνατων να παίξω. Διαγνώστηκα με κρίση υπερκόπωσης (έτρεξε από την μύτη αίμα, δεν μπορούσα να μιλήσω, ημικρανία κλπ). και ταυτόχρονα διαγνώστηκα με βροχοπνευμονία. Την Τρίτη 3 Μαρτίου το Jordan κανονικά θα ανοίξει την αυλαία του. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ. Μέχρι τότε ξεκούραση".

Μαρία Κορινθίου πρόβλημα υγείας