Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Έβαλαν τα "καλά" τους και έκαναν το πιο ρομαντικό πράγμα για την καραντίνα

Δείτε τι έκαναν!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Έβαλαν τα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με τους δυο τους να βρίσκονται αυτές τις μέρες σε αυτο - καραντίνα μέσα στο σπίτι. Μάλιστα είχαν μια πολύ ρομαντική ιδέα για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ κλεισμένοι μέσα!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μένουν στο σπίτι, όπως όλοι μας ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊόυ. Η όμορφη ηθοποιός και ο chef πέρασαν ένα όμορφο βράδυ μέσα στο σπίτι τους και μας έδωσαν μια πολύ γλυκιά ιδέα για την... καραντίνα!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το αγαπημένο ζευγάρι, δεν παρέλειψε αν και κλεισμένο μέσα στο σπίτι να περάσει μερικές, όμορφες αλλά και ρομαντικές στιγμές. Άλλωστε όλοι λένε πως αυτές τις ημέρες πρέπει κανείς να εκτιμήσει τα όσα έχει στη ζωή του και αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.

Η ρομαντική... καραντίνα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Μας έδωσαν ιδέα!

Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να κάνει ένα δείπνο στο σπίτι, ενώ έκαναν και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας το story τους από το δείπνο που έκαναν.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν ήταν ιδέα του ενός η του άλλου, ή κάποια συλλογική απόφαση, ωστόσο όπως θα δείτε και στις εικόνες η κίνηση είναι πολύ γλυκιά με τους δυο τους να μας δείχνουν ότι είναι πολύ αγαπημένοι και ξέρουν να περνούν τον χρόνο τους μαζί κάνοντας όμορφα πράγματα.

Έτσι οι δυο τους γέμισαν κυριολεκτικά το τραπέζι με τους με φαγητά, έβαλαν τα καλά τους ρούχα και έφαγαν μαζί! Δείτε ωστόσο και μια ακόμα ανάρτηση που έκανε η Λασκαράκη. Γιατί είπε καλό κουράγιο στις μανούλες;

Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη στο σπίτι

Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη