Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η "εισβολή" της κόρης της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η

Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό την ώρα που μίλαγε στους θαυμαστές της, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram. Δείτε την "εισβολή" της κόρης της, που "έριξε" τα social media.

H Μαρία Κορινθίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο ενημερώνοντας τους followers της για το νέο τρόπο ζωής της, μιας και μένει σπίτι, όπως όλοι μας. Ανάμεσα σε αυτό αποκάλυψε πως η οικογένειά της δεν βγαίνει έξω παρά μόνο για να κάνει βόλτα τα σκυλάκια τους σε πάρκα και δρόμους χωρίς κόσμο.

«Περνάμε καλά», ανέφερε η ηθοποιός λέγοντας ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει που δεν έχει χρόνο να απαντάει στα social media της, και για αυτό αποφάσισε να κάνει ένα βιντεάκι για να αναπληρώσει τον "χαμένο" χρόνο.

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει και η κόρη της κάνει την δικιά της "εισβολή" - Δείτε φωτογραφίες

Εκείνη τη στιγμή που μίλαγε στους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο "εισέβαλε" στο πλάνο η μικρή της κόρη λέγοντας «Bonjour», και προκαλώντας "υστερία" στο κοινό της μιας και ήταν από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα.

Μαρία Κορινθίου Κόρη

Μαρία Κορινθίου Κόρη βίντεο

Μαρία Κορινθίου Κόρη βίντεο instagram

H αναφορά που έκανε η Μαρία Κορινθίου για την κατάσταση της Υγείας της

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Open αναφέρθηκε και στο αν είναι στις ευπαθείς ομάδες, μετά και ότι τράβηξε με την υγεία της. Να πούμε ότι τότε η είχε αναγκαστεί να μην πάει στο θέατρο καθώς η υγεία της δεν το επέτρεπε.

"Τώρα το έχω ξεπεράσει. Για 8 μέρες έμεινα σπίτι γιατί είχα κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Ήμουν μέσα κλεισμένη με αντιβίωση. Είχαμε ακυρώσει και μια παράσταση, λόγω της υπερκόπωσης" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ακόμα στη συνέχεια ότι έχει αναρρώσει πλήρως.

"Τώρα είμαι καλά δεν νομίζω ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες" είπε η Μαρία Κορινθίου.