Ανατριχιαστικό αυτό το cover του Fuego - Η Ελένη Φουρέιρα το ανέβασε στο Ιnstagram της

Θα το λατρέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικό αυτό το cover του Fuego - Η Ελένη Φουρέιρα το ανέβασε στο Ιnstagram της

Ανατριχιαστικό αυτό το cover του Fuego, ξετρέλανε μέχρι και την Ελένη Φουρείρα η οποία το ανέβασε στο Instagram της, αποθεώνοντας τον νεαρό που το τραγούδησε και το ανέβασε στο youtube του.

To Fuego ήταν το κομμάτι που ανέδειξε την Ελένη Φουρείρα μετά την συμμετοχή της με την Κύπρο στην Eurovision και ήταν η αρχή για το ξεκίνημα μιας διεθνούς καριέρας για την τραγουδίστρια. Η ίδια μετά από αυτό σαρώνει.

Η Ελένη Φουρέιρα είδε μετά την συμμετοχή της στην Eurovision την αναγνωρισιμότητα της ανεβαίνει, καθώς την έμαθε όλη η Ευρώπη και ήταν το ξεκίνημα για την αρχή μιας πολύ όμορφης καριέρας εκτός Ελλάδας.

Το τραγούδι έχει μείνει στην ιστορία της Eurovision και πολλοί καλλιτέχνες το λατρεύουν. Έτσι και ο Daði Freyr που θα εκπροσωπούσε την Ισλανδία στο φετινό διαγωνισμό το έκανε cover και ανατριχιάσαμε. Δείτε και το βίντεο της Φουρέιρα που έγινε viral

Δείτε το εδώ:

Η ιστορία του Fuego της Ελένης Φουρέιρα που το έκαναν cover

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοινώθηκε ως η Κυπριακή καλλιτέχνης για τον διαγωνισμό του 2018 στις 25 Ιανουαρίου 2018, μετά από βδομάδες φήμης σχετικά με την επιλογή του καλλιτέχνη. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση δεν έγινε από τον κυπριακό ραδιοτηλεοπτικό φορέα και δεν ήταν επίσημη. Την 1η Φεβρουαρίου 2018, το ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι το τραγούδι θα εκπροσωπεί την Κύπρο στο διαγωνισμό του 2018, με την Ελένη Φουρέιρα ως τραγουδίστρια.

Άλλοι καλλιτέχνες που λεγόταν ότι τους έγινε πρόταση για τη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό είναι η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα.

Η Κύπρος έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Ο κυπριακός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2017 ότι επέλεξαν τον Ελληνοσουηδό συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου να συνθέσει τη συμμετοχή της Κύπρου.[1] Ενώ ο καλλιτέχνης έπρεπε αρχικά να επιλεγεί μέσω εθνικού τελικού, ο κυπριακός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ανακοίνωσε αργότερα ότι θα επιλέξει εσωτερικά τόσο τον καλλιτέχνη όσο και το τραγούδι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η συμμετοχή της Κύπρου και κατέκτησε την 2η θέση τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του διαγωνισμού. Πρόκειται για την υψηλότερη θέση στα χρονικά του διαγωνισμού για την Κύπρο.