Η κυκλοφορία απαγορεύτηκε και το Twitter κέντησε -"Φέρτε πίσω τα τέλη"

Τα σχόλια επικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κυκλοφορία απαγορεύτηκε και το Twitter κέντησε -

"Φέρτε πίσω τα τέλη κυκλοφορίας" γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter ένας χρήστης, με τα πληκτρολόγια να παίρνουν φωτιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που για άλλη μια φορά "κέντησε" με τα όσα γράφτηκαν για την απαγόρευση.

Από σήμερα Δευτέρα (23/3) έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω και των ραγδαίων εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Έτσι πλέον δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, αν δεν έχουμε συμπληρώσει και την απαραίτητη φόρμα, ενώ οι μετακινήσεις θα επιτρέπονται για λόγους πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και φάρμακα - μια φορά την ημέρα) για όσους εργάζονται φυσικά, αλλά και για τις ανάγκες του κατοικίδιο μας. Το ίδιο θα ισχύει και αν ένα πρόσωπο βρίσκεται σε ανάγκη.

Το twitter λοιπόν "τρελάθηκε' με την ιδέα και οι χρήστες του έπιασαν τα πληκτρολόγια και έγραψαν ένα σορό χιουμοριστικά σχόλια για τα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες και φυσικά για το νέο μέτρο της κυβέρνησης, για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια που έγιναν στο twitter για την απαγόρευση της κυκλοφορίας

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σας συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο αστεία σχόλια που άφησαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι χρήστες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, που είναι ήδη σε ισχύ με την αστυνομία να κάνει και τους πρώτους ελέγχους στους δρόμους της Αθήνας.

"Τελικά αντί να το φάμε το αρνί θα το παμε βόλτα" γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Και είχαμε και αυτό το ποστ με μια εφάνταση ιδέα

Άλλα και αυτό το ποστ από τον ίδιο χρήστη

"Τωρα ακουσα διευκρινηση οτι ο υδραυλικος και ο ηλεκτρολογος που πηγαινουν σε σπιτια για επισκευες κλπ,θα πρεπει να κανουν ενα χαρτι για καθε σπιτι που πανε.Ποιος θα τις κανει βρε αυτες τις μαλακιες;" έγραψε άλλο ποστ.

Και ήταν και αυτό το σχόλιο που έγινε

Και φυσικά αυτό!