Νεκρός στα 44 του ο Black N Mild - Πέθανε από κορωνοϊό

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρός στα 44 του ο Black N Mild - Πέθανε από κορωνοϊό

Νεκρός είναι ο Black N Mild με τον γνωστό DJ να χάνει την ζωή του μόλις στα 44 του χρόνια από τον κορωνοϊό, που ήδη έχει φέρει χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε τι λένε οι πληροφορίες για τον DJ που πέθανε από τον ιό.

Ο γνωστός DJ της Νέας Ορλεάνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με τον διάσημο καλλιτέχνη, αν και φαινομενικά - λόγω ηλικίας - αν μην ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, να χάνει την μάχη με την ζωή.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ που επικαλείται το athensmagazine.gr, το νοσοκομείο Orleans Parish Coroner’s Office όπου νοσηλευόταν επιβεβαίωσε την Παρασκευή (20 Μαρτίου) ότι ο γνωστός Dj, Oliver Stoker Jr, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 44 ετών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορωνοϊό

O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής. Ο ίδιος εργαζόταν και σε ραδιόφωνα κάνοντας μίξη των μουσικών που άκουγαν εκείνη την ώρα οι ακροατές.

Ο Dj Black N Mild, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά, εργαζόταν επίσης στο σχολείο Arthur Ashe Charter της Νέας Ορλεάνης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, ο άτυχος 44χρονος αποχώρησε από την δουλειά του στις 9 Μαρτίου καθώς είχε πυρετό και ύστερα από λίγες ημέρες δημοσίευσε στα social media αναρτήσεις στις οποίες ενημέρωνε για την κατάσταση της υγείας του. Να πούμε ότι το πιο νεαρό θύμα του ιού μέχρι στιγμής είναι ένας 18χρονος που πέθανε στη Βρετανία.

Νεκρός από κορωνοϊό και ο πρώην πρόεδρος της Ρεαλ Μαδρίτης

Την ζωή του από τον ίδιο ίο έχασε και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Lorenzo Snaz με τον γιο του να γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση:

"Μόλις πέθανε ο πατέρας μου. Δεν άξιζε τέτοιο τέλος και με αυτόν τον τρόπο. Φεύγει ένας από τους καλύτερους και πιο εργατικούς ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου. Η οικογένεια και η Ρεάλ ήταν τα πάθη του. Η μητέρα μου και τα αδέλφια μου τον ζήσαμε και τον απολαύσαμε".