Σε καραντίνα ο Νικόλας Ευαγγελάτος - Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε καραντίνα ο Νικόλας Ευαγγελάτος - Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Νικόλας Ευαγγελάτος. Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου ωστόσο ακριβώς και γιατί αναγκάστηκε να κλειστεί μέσα; Τι είπε η ίδια η παρουσιάστρια για την κατάστασή του;

Καλεσμένη στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.

Αφορμή λοιπόν για την αποκάλυψη του γιου της στάθηκε το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τις δικιές της κόρες που μένουν στην Ολλανδία. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ κατά την συνομιλία της με την Τσαπανίδου αποκάλυψε πως ο γιος της είναι σε καραντίνα.

Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου, Νικόλα Ευαγγελάτο και βρίσκεται σε καραντίνα

Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο γιος της είχε πάει σε ένα ταξίδι στην Αγγλία πρόσφατα και όπως ήταν αναμενόμενο μπήκε σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος, όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν προληπτικά σε κατ΄οίκον καραντίνα για 14 μέρες. Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια ωστόσο, δείτε αναλυτικά τι νούμερα έκανε.

Τι είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή

H Πόπη Τσαπανίδου στέλνει το δικό της μήνυμα εν μέσω πανδημίας. Τι ανέφερε για τις κόρες της που μένουν Ολλανδία; Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πόπη Τσαπανίδου και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η καθημερινότητα της Πόπης Τσαπανίδου έχει αλλάξει πολύ, όπως όλων μας, ωστόσο η ίδια παραμένει ψύχραιμη, σκέφτεται θετικά και αποκαλύπτει ότι παρά την αισιοδοξία της ανησυχεί για τις κόρες της.

Οι δύο από τις τρεις κόρες της μένουν μόνιμα στην Ολλανδία. Η παρουσιάστρια όπως τόνισε έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της, ενώ μας προέτρεψε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι και να πάρουμε νέες αποφάσεις για τη ζωή μας.

Να πούμε ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην χώρα με τον κροωνοϊό, τα κρούσματα του οποίου έχουν αυξηθεί. Την ίδια ώρα ο Απρίλης αναμένεται να είναι "σκληρός" μήνας. Δείτε γιατί.