Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ μας

Μόλις το αποκάλυψε!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ μας
News 23.03.2020 11:08
Από Youweekly Team

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Youweekly και του VANDA'S BLOG με τα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day! Μόλις και το αποκάλυψε και είναι "καυτό".

Σας είχαμε γράψει ήδη εδώ στο Youyouweekly για το MasterChef και τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση! Ο λόγος για το τι θα γίνει με το παιχνίδι μαγειρικής τώρα και που οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι ραγδαίες φέρνοντας μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας,

Ήδη εμείς σας γράψαμε ότι το παιχνίδι πηγαίνει προς το τέλος του, και αναμένεται να κοπεί τώρα και με τις εξελίξεις που έχουμε, ενώ τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από το happy Day.

Η αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή Happy Day που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ

Ειδικότερα η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή του alpha αποκάλυψε ότι οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star έχουν ήδη επιστρέψει στα σπίτια τους για την δική τους ασφάλεια και πως τα τα γυρίσματα έχουν σταματήσει ήδη.

Να πούμε στο σημείο αυτό ότι όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση έχουν γυριστεί ήδη, εν;v το κανάλι ήδη έχει μειώσει τα επεισόδια που προβάλλονται, εξαιτίας και των εξελίξεων με τον ιό.

"Σταμάτησαν τα γυρίσματα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται εκτός σπιτιού. Το θέμα είναι ότι είχαν απομείνει πάρα πολύ λίγοι εσωτερικά. Υπάρχει υλικό αλλά δεν υπάρχει κόσμος να μοντάρει το υλικό. Ο μεγάλος αγώνας που δίνεται αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει τέλος" είπε χαρακτηριστικά η Μεσσαροπούλου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha για το ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Συγκινεί ο Τζόρνταν - Ο πατέρας του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Το νέο πρόσωπο που έφερε ο Alpha

Share