H Έλενα Χριστοπούλου απαντά στην Βίκυ Καγιά - «Ίσως εκείνη...»

Όσα είπε για την απόφαση της να πάει στο My Style Rocks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Έλενα Χριστοπούλου απαντά στην Βίκυ Καγιά - «Ίσως εκείνη...»

H Έλενα Χριστοπούλου απαντά στην Βίκυ Καγιά και στις δηλώσεις της λέγοντας πως το «ίσως εκείνη να γνωρίζει κάτι παραπάνω για το κανάλι» και πως δεν μετανιώνει για την επιλογή της να φύγει από το GNTM και να πάει στον ΣΚΑΙ.

Πριν λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει για την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το show:

«Προσωπικά σαν Βίκυ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνεργάτη μου. Από εκεί και πέρα, αν έχουν κάποια μεταξύ τους συμφωνία που εγώ δεν την γνωρίζω, δεν ξέρω. Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι.

Δεν μπορούμε να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου ξανά στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.»

Τι απαντά τώρα η Έλενα Χριστοπούλου στην Βίκυ Καγιά

«Γιατί να μείνω στάσιμη; Είμαι Σκορπιός και ακούω πάντα το ένστικτό μου. Έχω καταλήξει ότι όσο μεγαλώνω το ένστικτό μου δε με πρόδωσε ποτέ. Το ακολουθώ πάντα. Άσε που όταν κάθεσαι κάπου πολύ βαλτώνεις. Και δεν το λέω για το GNTM, το λέω γενικά. Μου αρέσει να αλλάζω και να μετράω τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι 20 χρονών πια, είμαι 44. Η ζωή μου χαμογέλασε τηλεοπτικά μετά τα 40, γι’ αυτό ίσως προχωράω πιο γρήγορα. Με τίμησε η πρόταση και το τόλμησα», είπε για την απόφασή της να φύγει από το GNTM. Δείτε εδώ και το σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου

«Όχι δεν με ενόχλησε. Για να το είπε η Βίκυ που είναι τόσα χρόνια στο κανάλι και κάνει επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα από όλα αυτά, δεν είναι και η δουλειά μου», είπε στο Down Town Κύπρου.