Απίστευτο! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μελίνα Ασλανίδου... τραγουδάνε παρέα

Το βίντεο του θα σας συγκινήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μελίνα Ασλανίδου... τραγουδάνε παρέα

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά και την Μελίνα Ασλανίδου να τραγουδάνε παρέα. Πως τα κατάφεραν αυτό; Με ένα κόλπο μέσω του Instagram παρέα με άλλους διάσημους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινά σκέφτηκε μια ιδέα. Μιας και μιλάμε για τον Μουτσινά δείτε και το επίσημο ανακοινωθέν για την εκπομπή του

Νίκος Μουτσινάς και Μελίνα Ασλανίδου τραγουδάνε παρέα

Πριν λίγες μέρες διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το Imagine. Αυτές οι μέρες της προκάλεσαν μια διάθεση φιλοσόφησης της ζωής» λέει η γνωστή ηθοποιός, εξηγεί πώς εμπνεύστηκε από τους Ιταλούς, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, και ξεκινά και η ίδια να τραγουδά είχε πει η Γκαλ Γκαντότ που εμπνεύστηκε την ιδέα.

Τώρα ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την ιδέα της και προσκάλεσε την ελληνική showbiz. Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μελίνα Ασλανίδου. Ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που πήραν μέρος.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με το Imagine εδώ: