MasterChef: Πέφτουν οι μάσκες απόψε - Όσα θα δούμε

Spoiler από το ξέσπασμα της Κατερίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Πέφτουν οι μάσκες απόψε - Όσα θα δούμε

Πέφτουν οι μάσκες απόψε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Φιλίες και συμπάθειες είναι τα κίνητρα για την απόκτηση της ασυλίας. Είναι όμως αρκετά ώστε να βοηθήσει κάποιους να την κερδίσουν στο τέλος;

Απόψε στις 21:00, στο 37ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Το συμβούλιο ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις ιδέες και τη συνεργασία της κάθε ομάδας. Παρά την αναπάντεχη αλλαγή αρχηγών στην ομαδική δοκιμασία, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι κατάφεραν να μαγειρέψουν σαν ένα σώμα για κοινό καλό σκοπό.

Είναι από τις ελάχιστες φορές όμως, που με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη διάκριση της νικήτριας ομάδας, χαλάνε τα σχέδια κάποιων. Σίγουρα είναι η μοναδική φορά, που τα μέλη μιας ομάδας, αντί να χαίρονται για τη νίκη τους, βρίσκονται σε διαμάχη και εκνευρισμό. Το βέβαιο είναι ότι όταν κάποιοι σχεδιάζουν, κάποιοι άλλοι έρχονται για να ανατρέψουν τις σκέψεις τους και να τους ωθήσουν να αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ωστόσο δείτε και το χθεσινό μας αποκλειστικό για την διακοπή του ριάλιτι

Οι νικητές συναντούν τον Γιάννη Αποστολάκη στo κέντρο της Αθήνας στο μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς». Εκεί, μετά την ένταση του συμβουλίου, δοκιμάζουν ιδιαίτερα αλλαντικά και τυριά με μεζέδες του μαγαζιού, απολαμβάνοντας την επιτυχία της ομάδας τους …αλλά όχι όλοι μαζί.

Την ίδια στιγμή, καθώς ο αρχηγός των χαμένων έχει εξ αρχής ασυλία, το πλεονέκτημά του είναι να υποδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Τα υπόλοιπα μέλη θα παλέψουν στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 για τη διεκδίκηση της ασυλίας. Φιλίες και συμπάθειες είναι τα κίνητρα για την απόκτηση της ασυλίας. Είναι όμως αρκετά ώστε να βοηθήσει κάποιους να την κερδίσουν στο τέλος;

H Kατερίνα από την άλλη ξεσπά.

Κινδυνεύω να γίνω γραφική. Τι να πω; Είσαι κομπλεξικός ρε φίλε» προσθέτοντας: «Θέλει να πηγαίνει όπως τα φίδια, δεξιά και αριστερά».

Μετά από αυτή την ένταση η παίκτρια επέλεξε να απομονωθεί στο σπίτι του MasterChef δηλώντας στην κάμερα: «Θα τολμήσω να δηλώσω δημόσια ότι έκανα μια πρόβα για τον τελικό. Έχω πεισμώσει πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσω στον τελικό».

Εκτός από τον χαμό σήμερα δείτε και ένα spoiler για το ποιοι πάνε τελικό

Δώστε προσοχή γιατί έχουμε spolier και μάλιστα 'καυτό" για το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Δείτε ποιοι είναι αυτοί οι έξι παίκτες που θα πάνε μέχρι και τον τελικό του MasterChef! Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Το MasterChef έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από το πρώτο του κύκλο, ενώ συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με τους επίδοξους chef να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star ήταν η Μαριάννα με τον αριθμό των επίδοξων chef, που βρίσκονται πλέον μέσα στο σπίτι να έχει φτάσει πια στους 14.

Ωστόσο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής. Μπορεί να μην έχουμε (ακόμα) spolier για το ποιος θα πάρει την "χρυσή ποδιά" και θα βγει νικητής του διαγωνισμού του Star, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να "σκάνε" οι πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα δούμε στην τελική εξάδα!

Ποια θα είναι λοιπόν η τελική εξάδα του MasetrChef;

Η αλήθεια είναι ότι θα δούμε τους άντρες να επικρατούν και σε αυτό τον κύκλο του MasterChef, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και είναι αυτά τα πρόσωπα που θα δούμε στον τελικό. Γιατί αυτό; Γιατί υπάρχει μόνο μια γυναίκα ανάμεσά τους και αυτή είναι η Μαρία. Οι υπόλοιποι παίκτες που αναμένεται να δούμε να φτάνουν μέχρι τέλους είναι ο Δημήτρης, ο Γιώργος,ο Τζον,ο Σταύρος και ο Κύπριος ο Σταυρής.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί ήταν οι παίκτες που σε δηλώσεις που έκαναν σε τηλεοπτικές κάμερες, μετά καιν την αποχώρησή τους, εξέφρασαν την γνώμη ότι θέλουν φέτος να δουν μια γυναίκα να παίρνει το έπαθλο.