"Λύγισε" on air η Κατερίνα Καραβάτου - Ποια εικόνα την έκανε να βουρκώσει;

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καραβάτου δε δίστασε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της "λύγισε" με ένα υπέροχο ρεπορτάζ που προβλήθηκε. Συγκεκριμένα, μία πολύ συγκινητική εικόνα ήταν αυτή που έκανε την παρουσιάστρια να βουρκώσει εξηγώντας το λόγο.

Το κλίμα είναι εξαιρετικά φορτισμένο τις τελευταίες μέρες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι και η Κατερίνα Καραβάτου "λύγισε" παρακολουθώντας ένα τρομερό στιγμιότυπο από τη σύγχρονη καθημερινότητα, και το πώς αυτή έχει επηρεάσει τις ανθρώπινες σχέσεις, τώρα που όλοι μένουν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με έναν Ιταλό τενόρο που τραγουδάει στο μπαλκόνι του στην Φλωρεντία, αγκαλιά με το παιδί του, το τραγούδι «Θα νικήσω».

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της με αυτή την εικόνα και έτσι σχολίασε: «Ωραίες εικόνες και πολύ συγκινητικές. Είμαστε όλοι μαζί. Όλος ο κόσμος ενωμένος», ενώ νωρίτερα είχε περιγράψει και μία περιπέτεια που έζησε σήμερα.

Μάλιστα σε προηγούμενη εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου είχε στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους τηλεθεατές της

«Μένουμε σπίτι. Πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας ανεξαιρέτως. Έχω πρήξει τη μητέρα μου, η οποία είναι στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να τη φέρω εδώ στην Αθήνα, γιατί το σπίτι έχει δύο παιδιά και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα.

Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και της λέω “μείνε μέσα μην πας πουθενά" Και μου λέει “το έχω ακούσει, δεν πάω πουθενά, μένω μέσα”. Αυτό το μένω μέσα να το λέμε και στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και σε όλον τον κόσμο. Για αυτό εδώ εμείς μέσα από την εκπομπή σας λεμέ να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε όσο γίνεται περισσότερο» ήταν τα λόγια της.