Θρήνος - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαία ηθοποιός

Τη νίκησε ο ισχυρός ιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαία ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση πως μία κορυφαία Ιταλίδα ηθοποιός πέθανε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με πνευμονία που προήλθε από τον κορωνοϊό.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Λουτσία Μποζέ, η οποία ζούσε εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ισπανία, πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών από πνευμονία η οποία προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε ο γιός της, τραγουδιστής και ηθοποιός Μιγκέλ Μποζέ. «Βρίσκεται ήδη στο καλύτερο μέρος που υπάρχει», έγραψε στο διαδίκτυο.

Στην καριέρα της, νεότατη και εντυπωσιακή, η Μποζέ είχε πρωταγωνιστήσει σε έργα των Λουκίνο Βισκόντι και Μικελάντζελο Αντονιόνι. Στην δεκαετία του ’50 επέλεξε να εγκαταλείψει προσωρινά τον κινηματογράφο και να παντρευτεί τον Ισπανό, γνωστό ταυρομάχο Λουίς Μιγκέλ Ντομινγκίν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Μετά το διαζύγιό της, επέστρεψε στο σινεμά και συνεργάσθηκε, μεταξύ των άλλων, με τους αδελφούς Ταγιάνι, τον Φεντερίκο Φελίνι, τον Φραντσέσκο Ρόζι και τον Φαρζάν Όζπετεκ.

Πέρυσι, η Λουτσία Μποζέ είχε παρουσιάσει την βιογραφία της στην Γιορτή του Κινηματογράφου της Ρώμης.

ηθοποιός πέθανε

Πηγή: in.gr

Πέρα από την ηθοποιό, νεκρός βρέθηκε και ένας γνωστός ράπερ από κορωνοϊό

Νεκρός είναι ο Black N Mild με τον γνωστό DJ να χάνει την ζωή του μόλις στα 44 του χρόνια από τον κορωνοϊό, που ήδη έχει φέρει χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε τι λένε οι πληροφορίες για τον DJ που πέθανε από τον ιό.

Ο γνωστός DJ της Νέας Ορλεάνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με τον διάσημο καλλιτέχνη, αν και φαινομενικά - λόγω ηλικίας - αν μην ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, να χάνει την μάχη με την ζωή.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ που επικαλείται το athensmagazine.gr, το νοσοκομείο Orleans Parish Coroner’s Office όπου νοσηλευόταν επιβεβαίωσε την Παρασκευή (20 Μαρτίου) ότι ο γνωστός Dj, Oliver Stoker Jr, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 44 ετών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορωνοϊό

O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής. Ο ίδιος εργαζόταν και σε ραδιόφωνα κάνοντας μίξη των μουσικών που άκουγαν εκείνη την ώρα οι ακροατές.

Ο Dj Black N Mild, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά, εργαζόταν επίσης στο σχολείο Arthur Ashe Charter της Νέας Ορλεάνης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, ο άτυχος 44χρονος αποχώρησε από την δουλειά του στις 9 Μαρτίου καθώς είχε πυρετό και ύστερα από λίγες ημέρες δημοσίευσε στα social media αναρτήσεις στις οποίες ενημέρωνε για την κατάσταση της υγείας του.