Θετικό στον κορωνοϊό μέλος των Bon Jovi

Το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους fans του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικό στον κορωνοϊό μέλος των Bon Jovi

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση, πως ένα ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi βρέθηκε και αυτό θετικό στον κορωνοϊό, είδηση που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για το συγκρότημα που μεσουρανούσε στην ροκ μουσική σκηνή στην δεκαετία του 80' και σήμερα, ένα από τα βασικά του μέλη ανακοίνωσε πως έχει και εκείνος κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον David Bryan, ο οποίος ανακοίνωσε πως έχει νοσήσει με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μόλις πήρα τα αποτελέσματα μου σήμερα και βγήκα θετικός στον κορωνοϊό. Ήμουν άρρωστος για μία εβδομάδα και νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα. Σας παρακαλώ μη φοβάστε! Πρόκειται για γρίπη, όχι για πανούκλα.

Βρίσκομαι σε καραντίνα μια εβδομάδα και θα μείνω για ακόμη μια. Και όταν αρχίσω να νιώθω καλύτερα, θα εξετασθώ και πάλι για να σιγουρευτώ ότι έχω απαλλαγεί από αυτόν τον απαίσιο ιό. Σας παρακαλώ βοηθήστε ο ένας τον άλλο. Θα περάσει σύντομα. Με τη βοήθεια του κάθε Αμερικανού» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος το ανακοίνωσε σήμερα το πρωί.

Ποιοι είναι οι Bon Jovi

Οι Bon Jovi είναι αμερικανικό hard rock συγκρότημα από το Σέιριβιλ του Νιου Τζέρσι. Κάποια από τα πιο γνωστά τους τραγούδια είναι τα You Give Love a Bad Name, Livin' On a Prayer, It's My Life, Have a Nice Day, Always κ.α.

Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους.

Οι Μπον Τζόβι δημιουργήθηκαν στις 14 Μαρτιου το 1983 από τους Τζον Φράνσις Μποντζιόβι, Ντέιβιντ Μπράιαν, Αλεκ Τζον Σατς, Τίκο Τόρρες και Ντέιβ Σάμπο ο οποίος πολύ γρήγορα εγκατέλειψε το γκρουπ και αντικαταστάθηκε από τον Ρίτσι Σαμπόρα. Τα μέλη έμειναν μαζί για περίπου μία δεκαετία.

Την επόμενη χρονιά, το συγκρότημα βγάζει τον πρώτο, ομώνυμο, δίσκο, που περιείχε την πρώτη τους επιτυχία Runaway. Έπειτα,το συγκρότημα άνοιξε συναυλίες των ZZ Top, Kiss και Scorpions. Ο δεύτερός τους δίσκος 7800° Fahrenheit (7800 Φαρενάιτ) δεν σημειώνει, ωστόσο, μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το 1986, πάντως, το συγκρότημα ηχογράφησε και έβγαλε στα δισκοπωλεία το Slippery When Wet, όπου περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες You Give Love a Bad Name και Livin' On a Prayer. Και τα δύο τραγούδια έφτασαν στο νούμερο ένα των ΗΠΑ. Ο δίσκος αυτός είναι, προς το παρόν, ο πιο επιτυχημένος τους εμπορικά.

Ο επόμενός τους δίσκος, New Jersey, έμεινε στη κορυφή για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες και στις ΗΠΑ πούλησε 7 εκατ. δίσκους. Το 1992, το συγκρότημα έβγαλε τον δίσκο Keep the Faith. Μετά από αυτό, ο μπασίστας Άλεκ Τζον Σατς αποφάσισε να αποχωρίσει από το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Χιου ΜακΝτόναλντ ο οποίος συνεχίζει στο πλευρό των Μπον Τζόβι μέχρι σήμερα.