Αυτό είναι το αγαπημένο δωμάτιο του Snik στο σπίτι του

Θα τρελαθείς μόλις το δεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το αγαπημένο δωμάτιο του Snik στο σπίτι του

Ο Snik μένει κι αυτός στο σπίτι του και προκειμένου να περάσει την ώρα του, και μοιράζεται με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, το αγαπημένο του δωμάτιο μέσα από το σπίτι του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός τράπερ είναι κι αυτός αναγκασμένος να περνάει το χρόνο του στο σπίτι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, και γι' αυτό το λόγο θέλησε να κοινοποιήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, δε θέλησε να ανεβάσει ούτε το σαλόνι ούτε κάποιο άλλο δωμάτιο, αλλά την ντουλάπα του και ειδικότερα, το δωμάτιο μέσα στο οποίο φυλάει τα παπούτσια του.

Η συλλογή του είναι τεράστια και για το λόγο αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στα social media, ενώ πανικό έχει προκαλέσει και το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και "σαρώνει"!

Snik σπίτι

Πριν από λίγο καιρό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Snik, λέγοντας:

Είσαι ευτυχισμένη;

Είμαι. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...

Για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η σχέση σου με τον Snik;

Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ.

TAGS