Σοκ για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως εδώ και κάποιες μέρες, ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία λόγω του κορωνοϊού και δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα μέτρα προστασίας σε όλες τις χώρες του κόσμου, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα τους και έχουν αποκλειστεί στο εξωτερικό.

Ενώ την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας γίνονται όλο και πιο αυστηρά. Δείτε εδώ τι νέο ανακοινώθηκε.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Κοτσαδάμ, για τον οποίο έγραψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, κάνοντας έκκληση σε όσους βρίσκονται στην Αυστραλία για να τον βοηθήσουν.

«Ο καλός συνάδελφός μας Κωνσταντίνος Κοτσαδάμ έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία αφού ακυρώθηκαν πτήσεις κ ζητάει βοήθεια από αρμόδια όργανα για να μπορέσει να επιστρέψει. Τον φιλοξενούν άγνωστοι του Ελληνοαυστραλοί που τον λυπήθηκαν ..Αν ενδιαφερθεί κάποιος μου έστειλε το τηλ του ου στην Αυστραλία» έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.

Ηθοποιός αποκλείστηκε στην Αυστραλία

Αποκλεισμένη στο εξωτερικό έμεινε και η Σάννυ Μπαλτζή

Η γνωστή συνθέτρια έπεσε "θύμα" των πτήσεων που ακυρώθηκαν μαζικά πριν από λίγες μέρες.

Μία από αυτές ήταν και η πτήση της Σάννυ Μπαλτζή από Νέα Υόρκη, η οποία ακυρώθηκε και έτσι δε θα μπορέσει για λίγο ακόμα καιρό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

«Ήταν να επιστρέψω Αθήνα στις 19/3 σήμερα ανακοινώθηκε ότι είναι η τελευταία πτήση για Αθήνα με Emirates.... (Απαγορευτηκαν όλες οι πτήσεις για Ευρώπη ) Ποιος θα πρώτοεπιστρέψει; Και τώρα τι ; Θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι στην Νέα Υόρκη μην ξέροντας αν ο ένας μήνας γίνει δυο η και δέκα; Αίσχος».

Sunny Μπαλτζή κορωνοϊός