Αυτές είναι οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Σουλτάτου - Κοινές φωτογραφίες

Την λατρεύει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτές είναι οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Σουλτάτου - Κοινές φωτογραφίες

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, εδώ και αρκετά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, ο έρωτας τους έχει δυναμώνει περισσότερο. Ωστόσο, ποιες είναι οι σχέσεις της ηθοποιού με τους γονείς του συζύγου της, ειδικά με τον πατέρα του; Έχουμε κοινές τους φωτογραφίες.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι σε μια ρομαντική αλλά κρυφή τελετή στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ. Καλεσμένοι ήταν μόνο τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, καθώς δεν ήθελαν να μαθευτεί το γεγονός. Το νυφικό της ηθοποιού ήταν παραμυθένιο, αφού θύμιζε νεράιδα.

Το ζευγάρι μέχρι και σήμερα παραμένει πολύ ερωτευμένο. Ο Λευτέρης Σουλτάτος μάλιστα, έχει και άψογες σχέσεις με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της, με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Βέβαια, το ζευγάρι έχει κάνει σκέψεις να αποκτήσει και το δικό του παιδάκι.

Ποιες είναι οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου;

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ κοντά με την οικογένεια του Λευτέρη Σουλτάτου, αφού είναι πολλές οι φορές που περνάνε κυρίως τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη. Το ζευγάρι λατρεύει το συγκεκριμένο νησί.

Μάλιστα, οι σχέσεις της ηθοποιού του ALPHAtv με τον πατέρα του σεφ, είναι άψογες. Αυτό το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι δυο τους. Η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει τον πεθερό της, και όπως φαίνεται και εκείνος, αφού κάνει το γιο του ευτυχισμένο.

Λευτέρης Σουλτάτος πατέρας

Βάσω Λασκαράκη πεθερός