Λάκης Λαζόπουλος: Κλάψαμε! Οι Δέκα μικροί Μήτσοι έγιναν "εσώκλειστοι"

Επικό απόσπασμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάκης Λαζόπουλος: Κλάψαμε! Οι Δέκα μικροί Μήτσοι έγιναν

Κλάψαμε στο γέλιο με την ανάρτηση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Σε περίοδο πανδημίας οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" έγιναν "Δέκα εσώκλειστοι Μήτσοι" και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο Λάκης Λαζόπουλος που αυτές τις ημέρες είναι επίσης στο σπίτι, λόγω και των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού, θέλησε να μας γυρίσει στα παλιά με μια διαφορετική νότα ωστόσο.

Ο Λαζόπουλος λοιπόν για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα των ημερών ανέσυρε μια από τις αγαπημένες χαρακτήρες από τους "Δέκα μικρούς Μήτσους" οι οποίοι όπως είπαμε είναι πλέον "εσώκλειστοι" αφού και εκείνοι με την σειρά τους είναι σε... καραντίνα! Πρόκειται στην ουσία για ένα ηχητικό, remake του αγαπημένου show που έπαιζε στο παρελθόν στην τηλεόραση, ενώ κάποια στιγμή είχαν βγει και μερικά καινούργια επεισόδια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι... "Δέκα εσώκλειστοι Μήτσοι" - Κλάψαμε στο γέλιο

Ο ίδιος ανέβασε λοιπόν το ηχητικό απόσπασμα στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Στην ανάρτηση που ακολουθεί θα δείτε την "πλούσια" από τους "Δέκα μικρούς Μήτσους" να έχει τον εξής "διάλογο" στο τηλέφωνο:

"Ναι, Έλα αγάπη μου τρέμω, τρέμω… Με πήρε τώρα η Αστυνομία, μου λέει: «Συλλάβαμε 8 Φιλιππινέζες που ερχόταν όλες στο σπίτι σας. Είναι αλήθεια;». «Τι είναι αυτά που λες βρε ανόητε» του λέω. «Ασφαλώς και είναι αλήθεια. Έχω σπίτι 2000 τετραγωνικά. Διά 8 είναι 200 τετραγωνικά η κάθε Φιλιππινέζα. Πού είναι το πρόβλημα;».

Θα πάρω τον Κυριάκο αγάπη μου. Δεν μπορεί να έχει αστυνομικούς να ρωτάνε αυτές τις ανοησίες στους δρόμους. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Του λέω: «Αγόρι μου... Τα τετραγωνικά από το σπίτι μου είναι όλα τα τετραγωνικά που έχει το σόι σου και σε εξοχικά μαζί! Μάθε να μιλάς καλύτερα».

Δε φτάνει αγάπη μου που πάει ο οδηγός μου και παίρνει τις Φιλιππινέζες από το σπίτι… Και κάθονται οι γαϊδούρες πίσω, τάχα μου να κρατήσουν τα 2 μέτρα. Για όνομα… Τι είναι αυτό που ζούμε χρυσή μου;

Ναι! Τις χρειάζομαι, 8 Φιλιππινέζες αγάπη μου. Φτερνίζομαι ξέρεις, έχω την αλλεργία. Και κάθε φορά που φτερνίζομαι με παίρνουν οι 8 και με μεταφέρουν. Ε τι; Μόνη μου θα παίρνω απόσταση από τον εαυτό μου; Τι είναι αυτά που λες;

Έχουμε γυρίσει το σπίτι 8 φορές σήμερα. Πέρα δώθε, πέρα δώθε, πέρα δώθε. Τι να κάνουμε αγάπη μου; Μετράμε την ταχύτητα του σταγονιδίου. Τι είναι αυτό που ζούμε; Ο Κυριάκος μου… Όλες οι συμφορές πάνω του;; Μα όλες οι συμφορές πάνω του; Σε παρακαλώ αγάπη μου… Σε παρακαλώ… Να σου πω και ένα στενάχωρο. Ο άντρας μου δεν κόλλησε ακόμα. Πάω να σκάσω αγάπη μου. Είμαι να σκάσω'. Ωστόσο δείτε και το μοναδικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για τον κορωνοϊό!