Μαρία Μένουνος: Η κίνηση του πατέρα της για την καρκινοπαθή μητέρα της θα σας συγκινήσει

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μένουνος: Η κίνηση του πατέρα της για την καρκινοπαθή μητέρα της θα σας συγκινήσει

Η κίνηση του πατέρα της Μαρίας Μενούνος για την καρκινοπαθή μητέρα της θα σας συγκινήσει. Γεμάτη υπερηφάνεια η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έκανε γνωστή την κίνηση του.

Tα τελευταία χρόνια η μητέρα της δίνει μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα πριν τέσσερα χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο 4ου σταδίου στον εγκέφαλο.

Η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα της και της δίνει κουράγιο. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ανακοίνωσε πως η υγεία της μητέρας της έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια ακτινογραφία της μητέρας της από τον Νοέμβριο και αυτήν που έβγαλε τώρα και φαίνεται πως ο όγκος έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τώρα μια κίνηση που έκανε ο πατέρας της για να στηρίξει την σύζυγο του σε αυτή την σκληρή της μάχη θα σας συγκινήσει καθώς είναι μια ιδιαίτερη κίνηση. Δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό

Η συγκινητική κίνηση του πατέρα της Μαρίας Μενούνος για την μητέρα της

Η Μαρία Μενούνος έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και στέκεται στο πλευρό της μητέρας της η οποία δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν πολύ συγκινητική καθώς ο πατέρας της ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στην σύζυγό του.

«Πόσο αξιολάτρευτοι είναι οι γονείς μου; Ο πατέρας μου ξύρισε το κεφάλι του αυτό το σαββατοκύριακο και είπε ότι ήθελε να της κάνει παρέα και να την κάνει να νιώσει καλύτερα», έγραψε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους.

Δείτε την ανάρτηση της: