Αβάσταχτη θλίψη για την Τζένιφερ Λόπεζ - Νεκρός ο αγαπημένος της

Τι του συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αβάσταχτη θλίψη για την Τζένιφερ Λόπεζ - Νεκρός ο αγαπημένος της

Αβάσταχτη η θλίψη για την ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ καθώς ο πρώην αγαπημένος είναι νεκρός στα 51 του μόλις χρόνια. Τι του συνέβη;

Ειδικότερα ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Ντέιβιντ Κρουζ πέθανε σε ηλικία 51 ετών με τον ίδιο να νοσηλεύεται, ήδη από το Σάββατο στο νοσοκομείο Mount Sinai West στο Μανχάταν, λόγω καρδιακών παθήσεων. Τελικά ο Ντείβιντ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή, σύμφωνα και με το TMZ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην αγαπημένος της, που είναι νεκρός, ήταν μαζί για δέκα χρόνια!

Να πούμε ότι με την JLo είχε μια μεγάλη σχέση με τον Κρούζ καθώς ήταν μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια με την σχέση τους να ξεκινά όσο εκείνη ήταν ακόμα 15 ετών. Πλέον η σούπερ σταρ είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό με τον πρώην αθλητή του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ και οι δυο τους μοιάζουν πολλοί αγαπημένοι.

Η τελευταία σύντροφος του Κρουζ μίλησε για τον θάνατο του πρώην της λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ήταν καλός και αγαπητός. Ποτέ δεν κρατούσε κακία και ήταν πάντα πολύ ανοιχτός. Ήταν αφοσιωμένος πατέρας, βοήθησε να ανεβάσει στο βήμα τον γιο του, ο οποίος είναι τώρα Ναυτικός. Του άρεσε να πηγαίνει μαζί μου στο θέατρο. Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν το οικογενειακό δείπνο το βράδυ, γιατί δεν ήταν μόνο ξεχωριστό για μένα, αλλά και για τα παιδιά. Πάντοτε φρόντισε να τελειώνει τα πράγματα με ένα Σ 'αγαπώ".

Σπαρακτικό ήταν βέβαια και το μήνυμα που είχε δώσει η Τζένιφερ Λόπεζ για τον χαμό του Κόμπι Μπραιαντ, που έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ντείβιντ Κρουζ

Τζένιφερ Λόπεζ- Ντέιβιντ Κρούζ