Χάρης Ρώμας: Ο Περίανδρος από Καφέ της Χαράς έχει γενέθλια και πάθαμε σοκ με την ηλικία του

Πόσο είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Ρώμας: Ο Περίανδρος από Καφέ της Χαράς έχει γενέθλια και πάθαμε σοκ με την ηλικία του

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Χάρης Ρώμας ή αλλιώς ο τηλεοπτικό Περίανδρος Πώποτας από το «Καφέ της Χαράς», αφού αυτός είναι ένας από τους χαρακτηριστικούς ρόλους του. Μάλιστα, μάθαμε την ηλικία του ηθοποιού και πάθαμε σοκ.

Μπορεί να γιόρτασε τα γενέθλια του, ωστόσο όχι έτσι όπως θα τα ήθελε, καθώς λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί, τα μέτρα της Κυβέρνησης θέλουν όλους τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους, ειδικά μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Βέβαια, αυτό δεν τον πτόησε από το να περάσει αυτή την ημέρα όμορφη, σβήνοντας επίσης ντα κεράκια μιας πεντανόστιμης τούρτας. Μπορεί η τούρτα πάνω να μην είχε τον αριθμό της ηλικίας του, όμως εμείς τον μάθαμε και πάθαμε σοκ, αφού δεν του φαίνεται καθόλου.

«Ε,ναι λοιπόν γενέθλια! Σε καραντίνα αλλά ότι αγαπώ είναι εκεί έξω και με περιμένει!!!», έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι ευχές των επώνυμων φίλων του έπεσαν «βροχή».

Ποια είναι η ηλικία του Χάρη Ρώμα του ηθοποιού του Καφέ της Χαράς;

Γεννήθηκε ως Χαράλαμπος Ρασσιάς το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς). Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.

Σήμερα, ο Χάρης Ρώμας είναι 60 ετών και ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Να πούμε πως πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας είχε μιλήσει στο Youweekly.gr και είχε αναφερθεί για την επί 9 χρόνια σχέση του και τον γάμο.