Επιστροφή "βόμβα" στο Mega

Θα τρελαθείτε από την χαρά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστροφή

Μια επιστροφή έρχεται και θα πέσει σαν "βόμβα". Διαβάστε ποιο είναι αυτό που αναμένεται να δούμε στο Mega. Το νέο φέρνουν τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν έχουν ανέβει λόγω και των εξελίξεων!

Ειδικότερα αυτές τις ημέρες πολλά είναι τα σήριαλ που παίζονται σε επανάληψη με αποτέλεσμα να έχουν ανέβει τα ποσοστά, αφού όλοι όλοι είμαστε πλέον μέσα στο σπίτι, εξαιτίας και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό!

Τώρα οι πληροφορίες θέλουν να έχουμε μια επιστροφή στην τηλεόραση του Mega, που φέρεται να θέλει να "εκμεταλλευτεί" το γεγονός και να ανοίξει κι άλλο το αρχείο της ταινιοθήκης του.

Από το Ντόλτσε Βίτα μέχρι και το "Παρά 5" τα νούμερα που προέκυψαν αυτές τις ημέρες ήταν θεαματικά - μάλιστα για την χθεσινή ημέρα σας τα έχουμε όλα εδώ - με τους υπεύθυνους του καναλιού να είναι τώρα έτοιμοι να φέρουν πίσω και τους "Δύο Ξένους" που σύμφωνα με το protothema.gr θα δούμε και πάλι από τις 3 Απρίλη και καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για τους Δύο Ξένους που επιστρέφουν στο Mega

Το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, του Αντώνη Αγγελόπουλου και του Ανδρέα Μορφονιού. Η σειρά εξιστορούσε τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής "Πρωινό χαμόγελο" Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η σειρά ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων. Επίσης οι ίδιοι ποτέ δεν έκρυψαν τις αναφορές του σήριαλ σε διάσημα λογοτεχνικά έργα που πραγματεύονται το ίδιο θέμα, όπως αναφέρει και η Wikipedia.

Η αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel την περίοδο 1997-1999.

TAGS