Δεν θα πιστέψετε την εμφάνιση της "Λενιώς" από τις Άγριες Μέλισσες

Πως περνάει την ώρα της στην Καραντίνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα πιστέψετε την εμφάνιση της

Δεν θα πιστέψετε την εμφάνιση της τηλεοπτικής "Λενιώς" από τις Άγριες Μέλισσες. Έπρεπε να μπούμε σε καραντίνα για να την δούμε με αυτόν τον τρόπο, καθώς αυτό το look είναι "αυστηρά" για σπίτι.

Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 που έχει λατρέψει το κοινό, όπως έχει γίνει γνωστό έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο οι ηθοποιοί μας κρατάνε ενήμερους με τις ζωές τους.

Κάτι που έκανε και η Μαρία Κίτσου, η οποία μέχρι να γυρίσει πίσω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέα επεισόδια στον ρόλο που την αγαπήσαμε, μας δείχνει πως περνάει τον χρόνο της στην νέα καθημερινότητά της.

Δείτε την μοναδική εμφάνιση της "Λενιώς" από τις Άγριες Μέλισσες εν μέσω καραντίνας

Η ίδια ως λάτρης των social media δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί με τους θαυμαστές της τι προτιμάει να κάνει τώρα που μένει σπίτι, ενώ τους παροτρύνει να κάνουν το ίδιο.

Τι είναι αυτό που κάνει; Μένει σπίτι, γυμνάζεται με φούστα και βαμμένη ενώ το βίντεο τραβάει το τηλεοπτικό της ταίρι, ο "Λάμπρος".

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, «#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε. .στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες! Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε! Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ..». Δείτε το αστείο στιγμιότυπο παρακάτω.

Η ίδια ωστόσο, είναι και άτομο που δεν διστάζει να μιλήσει "ανοιχτά". Για αυτό μάλιστα εκφράστηκε πρόσφατα για την μεγάλη της απογοήτευση, αλλά και τα λεγόμενα fake news που συναντά.