Κορωνοϊός: Αποκλεισμένος στο Σίδνεϊ ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ

Τι ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Αποκλεισμένος στο Σίδνεϊ ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ

O κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλες τις χώρες με την κάθεμία να παίρνει τα απαραίτητα μέσα προστασίας, ώστε να τεθεί ο ιός σε έλεγχο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν και να μείνει αποκλεισμένος στο Σίδνεϊ ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ.

Ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο μουσικό τάλεντ σόου "Voice", έχει μείνει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ζητώντας βοήθεια από τους κατοίκους εκεί ώστε να τον φιλοξενίσει κάποιος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να ενημερώσει για το τι περνάει αυτή τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ που βρίσκεται αποκλεισμένος στο Σίδνεϊ λόγω κορωνοϊού

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook, «Ο καλός συνάδελφός μας Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ έχει αποκλειστεί στην Αυστραλία αφού ακυρώθηκαν πτήσεις και ζητάει βοήθεια από αρμόδια όργανα για να μπορέσει να επιστρέψει. Τον φιλοξενούν άγνωστοι του Ελληνοαυστραλοί που τον λυπήθηκαν. Αν ενδιαφερθεί κάποιος μου έστειλε το τηλέφωνο του στην Αυστραλία». Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως στα 48 ανέβηκε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ

Ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ γεννήθηκε το 1979 στη Λιβαδειά. Είναι αριστούχος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ενώ έχει φοιτήσει στη Σχολή Κινηματογράφου Κ.Ε.Α. Μπέλλου - Τμήμα Σκηνοθεσίας.

Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών, Ωδικής και Αρμονίας, έχει κάνει σπουδές βυζαντινής μουσικής και από το 1997 τραγουδάει σε μουσικές σκηνές. Έχει κάνει κλασικό χορό και τζαζ και έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο «Broadway Dance Center» της Νέας Υόρκης.

Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει τα πτυχία Ωδικής και Αρμονίας. Παρακολούθησε μαθήματα επίσης αγιογραφίας.