Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει σπίτι και προειδοποιεί

"Αντέχω και θα αντέξω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει σπίτι και προειδοποιεί

"Αντέχω και θα αντέξω". Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει σπίτι και προειδοποιεί για τον κορωνοϊό. Μπορεί να διανύουμε δύσκολες στιγμές, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά, "Το χιούμορ θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλη αυτή την κατάσταση".

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το "μένουμε σπίτι" και τόνισε ότι δεν πρέπει να χάσουμε το γέλιο μας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει σπίτι και προειδοποιεί - Όλα όσα είπε

Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε, «Μένουμε σπίτι! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, τα κάνουμε όλα από εδώ πλέον. Έχουμε κάνει μέχρι και τον ραδιοφωνικό σταθμό εδώ, λίγο… “Κούλα, μ’ ακούς;” είναι η κατάσταση. Ξυπνάμε τα χαράματα, κάνουμε την εκπομπή και μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Μαλώνω με τα πόμολα της πόρτας γιατί μου τραβάνε τις μπλούζες, μαλώνω με το ψυγείο που αδειάζει…

Έχω βγει δυο φορές στο μπαλκόνι και τσίριξα λίγο δυνατά, αλλά εντάξει, οι γείτονες με ξέρουν και δεν δίνουν πολύ σημασία. Αντέχω και θα αντέξω! Το χιούμορ θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλη αυτή την κατάσταση». Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο παρακάτω βίντεο.

Ακούστε το τραγούδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό!

Ειδικότερα ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε το κομμάτι στο κοινωνικό δίκτυο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!¨. Να πούμε ότι ο Αρναούτογλου 'έφερε" σεισμό στα νούμερα με το The 2night Show. Δείτε πόσο έκανε!

Ορίστε και το τραγούδι τους