Στο φαρμακείο η Ελένη Μενεγάκη - Τι πήρε;

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο φαρμακείο η Ελένη Μενεγάκη - Τι πήρε;

Ο φακός του You έπιασε κατ'αποκλειστικότητα την Ελένη Μενεγάκη να μπαίνει πριν από μερικές ημέρες σε φαρμακείο της Κηφισιάς και.. ξέρουμε τι πήρε.

Πριν από λίγες ημέρες φάνηκε να ανεβαίνει λίγο παραπάνω η ψυχολογία της Ελένης Μενεγάκη, φόρεσε ανοιχτόχρωμα ρούχα, έβγαλε τα γάντια από τα χέρια της που τα φορούσε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο κίνδυνος του κορωνοϊού και άρχισε συγκρατημένα κάπως να χαμογελά στους τηλεθεατές.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν ο φακός τσάκωσε την Ελένη Μενεγάκη να εφοδιάζεται με τα απαραίτητα αντισηπτικά και οινοπνεύματα για το σπίτι αλλά και για το καμαρίνι του στούντιο.

Ελένη Μενεγάκη κορωνοϊός

"Δεν πρέπει, παιδιά, να μας πάρει από κάτω. Υπομονή και όλα θα περάσουν",λέει συνέχεια στους συνεργάτες της προσπαθώντας από τη μία να τους εμψυχώνει και ταυτόχρονα τηρώντας αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας μέσα στο στούντιο μαζί τους και βγάζοντάς τους στον αέρα εναλλάξ.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την ανησυχία της, πολλές φορές ακόμα και τον πανικό της για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν παγκόσμια, περιέγραψε μάλιστα με λεπτομέρειες την προσωπική της αγωνία για τους δικούς της ανθρώπους και περισσότερο για την μαμά της που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Κατόπιν, μάλιστα, προτροπής της Ελένης εκείνη μάλιστα μετακόμισε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Στέλιου Μισόκαλου, και μένουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. "Μην τυχόν και ακούσω ότι βγαίνεις έξω..." λέει συνέχεια στη μαμά της στέλνοντας της ξεκάθαρα προειδοποιητικά μηνύματα στον αέρα της εκπομπής της.

Ελένη Μενεγάκη φαρμακείο περιοδικό YOU

Τέλος καλό όλα καλά

Στα εύκολα και στα δύσκολα πάντα είναι δίπλα η μία στην άλλη. Η ιστορία έχει γράψει ότι η Ελένη δεν μπορεί χωρίς την μαμά της Ζέτα, αλλά και εκείνη δεν κάνει στιγμή χωρίς την κόρη της. Για του λόγου το αληθές ένα περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν η κυρία Ζέτα μπέρδεψε τις ημέρες, έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Τι ακριβώς συνέβη

Η Ζέτα Μισόκαλου άνοιξε την περασμένη Κυριακή το κανάλι για να δει την εκπομπή της Ελένης και επειδή νόμισε πως ήταν Δευτέρα άρχισε να καλεί σε απόγνωση την κόρη της πιστεύοντας ότι έχει συμβεί κάτι και δεν βγήκε στον αέρα, όταν είδε όμως ότι εκείνη δεν το σήκωσε πήρε τον Θοδωρή Μισόκαλο και φυσικά εκείνος την καθησύχασε.

Όσο για την Ελένη; Ηρέμησε μόνο όταν της εξήγησαν ακριβώς τι συνέβη, ενώ στο μεταξύ είχε πάει το μυαλό της και εκείνης στο κακό βλέποντας τις απανωτές κλήσεις της μαμάς της. Τέλος καλό όλα καλά όμως τελικά.

Άλλωστε... υπάρχει κάτι δυνατό που ενώνει εκείνη, την Ζέτα αλλά και την μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου. Δείτε εδώ τι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ