Φωτογραφίες από το σπίτι της Άννας Χατζησοφιά - Μιλά και για το Καφέ της Χαράς

Αποκλειστικό υλικό! Θα μείνετε με το σπίτι της στο Μαρούσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το σπίτι της Άννας Χατζησοφιά - Μιλά και για το Καφέ της Χαράς

Η Άννα Χατζησοφιά μας ξεναγεί στο σπίτι που αγόρασε με τα χρήματα από το «Καφέ της Χαράς», μας μιλάει για την επιτυχημένη συνέχεια του σίριαλ του ΑΝΤ1, 13 χρόνια μετά, και γενικότερα για τη ζωή της, που ξεπερνάει κάθε σενάριο που έχει γράψει εκείνη μέχρι σήμερα...

Έχει βάλει την υπογραφή της σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Οι Μεν και οι Δεν» και πολλές άλλες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Η γνωριμία με το συγγραφικό σας έτερον ήμισυ, τον Χάρη Ρώμα, πώς προέκυψε;

Στην αρχή δουλεύαμε χωριστά, είχα ήδη κάνει μία σειρά στην ΕΡΤ που λεγόταν «Εξ Αδιαιρέτου» και μία εκπομπή στο Mega. Ο θεατρικός παραγωγός Μάρκος Τάγαρης ήθελε να κάνει μία επιθεώρηση με νεότερους συγγραφείς, είχε δουλέψει με τον Χάρη κι εγώ τότε έκανα μία μεγάλη επιτυχία ως συγγραφέας στο Θεσσαλικό Θέατρο, οπότε με φώναξαν. Έτσι συναντηθήκαμε, δεν γνωριζόμασταν πριν, είχαμε εντελώς διαφορετικές καταβολές, αλλά ταιριάξαμε συγγραφικά, σαν να δουλεύαμε μαζί χρόνια. Ήταν επαγγελματικό προξενιό όμως, δεν ήταν έρωτας (γέλια).

Πολύς λόγος γίνεται για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», που παίζεται ακόμα. Ήταν μία έμπνευση της στιγμής ή την είχατε προσχεδιάσει;

Είχα κάνει στην ΕΡΤ1 το «Εξ αδιαιρέτου», που είχε τους αντίστροφους χαρακτήρες, και μετά τον «Κακό Βεζύρη» σκεφτήκαμε με τον Χάρη να δούμε αυτό ως concept. Βρήκαμε πρώτα τον ρόλο του Κατακουζηνού, μετά φτιάξαμε τον χαρακτήρα της γυναίκας και λέγαμε ότι μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Ράντου θα μπορούσαν να παίξουν αυτόν τον ρόλο - δεν θα το κάναμε αν δεν ήταν μία από τις δύο. Από κει και πέρα, την Καλλιρόη Μυριαγκού τη βρήκαμε από δοκιμαστικό, παρ’ ότι είχε κάνει δύο άθλιες οντισιόν βλέπαμε πως είχε «κάτι», τη Μαρία Λεκάκη μας τη σύστησαν και είδαμε στο δοκιμαστικό πως ήταν όντως καταπληκτική και τον Βασίλη Κούκουρα τον ξέραμε, ήταν δική μου ιδέα.

Γιατί λοιπόν αποφασίσατε να συνεχίσετε το «Καφέ της Χαράς» και όχι κάποιο άλλο σίριαλ;

Η πρώτη επαφή ήταν για να συνεχίσουν οι «Μεν και οι Δεν», αλλά δεν βρίσκαμε τον τρόπο να γίνει, γιατί ήταν αρκετά τα χρόνια σε απόσταση. Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσει αυτή η χημεία, γιατί είχε συγκεκριμένη ηλικία και στυλ, θα έπρεπε να γίνει μεγάλη αναδόμηση. Το «Καφέ της Χαράς» το είχαμε αφήσει ανοιχτό, συν ότι είχε τα παιδιά που πλέον μεγάλωσαν.

Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε κάποια ανατροπή;

Πολλές, θα δούμε και πρόσωπα από το παρελθόν με νέο τρόπο, αλλά και νέα πρόσωπα. Θα δούμε τον νέο σύντροφο της Χαράς και την Αγλαΐα (Σοφία Μουτίδου).

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Άννας Χατζησοφιά

σπίτι Άννας Χατζησοφιά περιοδικό You

Καφέ της Χαράς σπίτι

Ωστόσο, πρόσφατα στο περιοδικό You παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης του Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ όσα είπε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ