Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωντανή σύνδεση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Για ποιο λόγο την ευχαρίστησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ζωντανή σύνδεση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Ζωντανή σύνδεση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, όπου παρακολούθησαν όλοι στο πλατό αλλά και οι τηλεθεατές, μέρος της Θείας Λειτουργίας. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε δημόσια την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά έκαναν στην εκπομπή Happy Day, όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα μέρος της Θείας Λειτουργίας μια και έχει απαγορευτεί η είσοδος λόγω κορωνοϊού και στις εκκλησίες.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στο τέλος της σύνδεση θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της για την κίνηση αυτή. Μάλιστα, το γεγονός αυτό, συγκίνησε την παρουσιάστρια.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Πειραιώς στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες στην κυρία Τσιμτσιλή γιατί η θυσιαστική της αγάπη της αγαπητής Σταματίνας μας επέτρεψε να επικοινωνούμε μαζί μας αγαπητοί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στον αέρα του Happy Day απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μας συγκινείτε ιδιαίτερα και γιατί μας κάνατε αναπόσπαστο μέρος της Θείας Λειτουργίας αυτής της τόσο σημαντικής εορτής, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για την αναφορά, τι να πω, δεν χρειαζόταν! Αλλά πραγματικά, εκ μέρους της διοίκησης, όλων των ανθρώπων του Alpha και εμού προσωπικά σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ήταν, τουλάχιστον, χρέος μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανώς συγκινημένη.

Να σημειώσουμε πως με αφορμή τον κορωνοϊό, πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε. Μεταξύ άλλων δημοσιογράφος ανέφερε πως αν συνεχίσουν να κυκλοφορούν έξω οι ηλικιωμένοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα “άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”.