Αδιανόητο! Δείτε πως ήταν ο Γιώργος Λιάγκας 26 χρόνια πριν

Η φωτογραφία του από τον στρατό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Δείτε πως ήταν ο Γιώργος Λιάγκας 26 χρόνια πριν

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του σπίτι και έτσι βρήκε μία φωτογραφία του στην οποία μπορείτε να δείτε πώς ήταν ο παρουσιαστής 26 χρόνια πριν. Η αλλαγή είναι αδιανόητη κι όμως δε δίστασε να την ανεβάσει!

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκει διαρκώς εφευρετικούς τρόπους για να περάσει η ώρα στην καραντίνα και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει το trend που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό στο Instagram και να ανεβάσει και εκείνος μία φωτογραφία από τα παλιά.

Ο παρουσιαστής είναι ένας από τους ανθρώπους που τηρούν τα περιοριστικά μέτρα, ωστόσο πριν από λίγες μέρες θέλησε να βγει για λίγο από το σπίτι του για να ξεσκάσει. Δείτε εδώ πού πήγε.

Μάλιστα όχι απλά γύρισε το χρόνο πίσω αλλά γύρισε στην εποχή που ήταν ακόμα στον στρατό, 26 χρόνια πριν, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τα χακί.

«Οσο ψαχνεις βρισκεις τελικα.... 26 χρονια πριν... γυριζοντας απο βολη στο ΚΕΔΒ στο Χαϊδαρι...» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ο γνωστός παρουσιαστής.

Εμείς θα λέγαμε βέβαια πως στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει και τόσο ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο πριν ανεβάσει τη φωτογραφία από τον στρατό στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να σχολιάσει ένα δημοσίευμα, στο οποίο του χρέωναν σχέση με μία φίλη του

Ο παρουσιαστής έσπευσε να διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ απαντώντας μέσω ενός Insta Story και γράφοντας:

«Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι».

Λιάγκας instagram