Άνω κάτω το Buckingham για τον Κάρολο - Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Σε καραντίνα όλη η βασιλική οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνω κάτω το Buckingham για τον Κάρολο - Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Το Buckingham έχει γίνει άνω κάτω από το πρωί, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μεγάλη ανησυχία έχει προκύψει και για την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία.

Ο Κάρολος βρέθηκε θετικός στον ιό και αμέσως ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο γιους του, τους οποίους έχει να δει από τις 9 Μαρτίου, όταν είχε συναντηθεί και με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία και όπως είναι λογικό, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έχει εκφράσει την ανησυχία της για την μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία βρίσκεται εδώ και καιρό σε καραντίνα.

Με τη σειρά τους απομονώθηκαν και οι γιοι του Καρόλου με τις συζύγους τους μέχρι να βρεθεί από πού κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας.

«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί από ποιον κόλλησε τον ιό ο πρίγκιπας εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έφερε εις πέρας, λόγω του δημόσιου ρόλου του τις τελευταίες εβδομάδες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Κλάρενς Χάουζ.

Σε καραντίνα μπήκαν και οι 500 εργαζόμενοι του Buckingham προκειμένου να σταματήσουν τη μετάδοση του ιού.

Το τεστ της Καμίλα και η ιχνιλάτηση του κρούσματος

Η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα έκανε και αυτή με τη σειρά της το τεστ, το οποίο ωστόσο βγήκε αρνητικό.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την ηρεμία στην οικογένεια μιας και το ζευγάρι βρίσκεται επίσης σε προχωρημένη ηλικία.

Ο βρετανικός Τύπος προσπάθησε να «ιχνηλατήσει» τις επαφές του διαδόχου κατά τις τελευταίες 16 ημέρες και βρήκε πως ο Κάρολος παραβρέθηκε σε, τουλάχιστον, έξι δημόσιες εκδηλώσεις και συναντήθηκε με εκατοντάδες ανθρώπους.