MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ποιος παίκτης τον έβγαλε από τα ρούχα του;

«Πάρε το πιάτο σου και φύγε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ποιος παίκτης τον έβγαλε από τα ρούχα του;

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε έξαλλος κατά την κριτική ενός πιάτου, μιας και ένα σχόλιο που έκανε παίκτης από την ομάδα του, κατάφερε να τον βγάλει από τα ρούχα του και να "εκραγεί"!

Το τεστ δημιουργικότητας, έκρυβε πολλές εντάσεις μιας και αρκετοί ήταν οι παίκτες που δεν κατάφεραν να έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και ο Ηλίας, ο οποίος εξήγησε στους κριτές πως μπορεί το πιάτο του να είναι απλό, ωστόσο τα 45 λεπτά δεν ήταν αρκετά για να κάνει κάτι πιο δημιουργικό, σχόλιο που έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκραγεί.

Νωρίτερα, ο Ιωάννης κατάφερε να αναστατώσει τον Πάνο Ιωαννίδη, μιας και έβαλε φωτιά στην κουζίνα!

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε:

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις; ους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελευταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του» είπε εμφανώς νευριασμένος ο κριτής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω».