Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδιανόητο - Από παπάς στις «Άγριες Μέλισσες» έγινε ήρωας του '21

Τρομερές φωτογραφίες!

Αδιανόητο - Από παπάς στις «Άγριες Μέλισσες» έγινε ήρωας του '21
News 26.03.2020 01:11
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κι όμως σήμερα είδαμε στα social media να κυκλοφορεί ακόμα μία αδιανόητη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο παπά Γρηγόρης από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» γιόρτασε την 25η Μαρτίου με τον δικό του τρόπο και έγινε ήρωας του '21.

Μπορεί όλοι να τον έχουμε συνηθίσει με τα ράσα στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, ο Κώστας Σαββιδάκης ωστόσο έδειξε πως είναι ένας ηθοποιός με πολλές ικανότητες και μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε ήρωας του 21!

Έτσι με τη σειρά του, ο Κώστας Σαββιδάκης θέλησε να ευχηθεί σε όλη την Ελλάδα για την Εθνική της εορτή, μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες έχει ντυθεί με τη φουστανέλα του και έχει συγκεντρωθεί μαζί με φίλους του προκειμένου να κάνουν την εν λόγω φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, ο παπα - Γρηγόρης, φωτογραφήθηκε ως ήρωας της επανάστασης για χάρη της Ένωσης Μεσολογγιτών Αττικής.

Το μήνυμα του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

«Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής». Επετειακές εορτές για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821. Ευχαριστώ πολύ…Photo by Ηλίας ΠεργαντήςΕυχαριστώ τον φίλο @Νασόπουλος Γιανναρέοι Γιάννης για όλη την οργάνωση και όλους όσους βοήθησαν. Μεγάλη τιμή. Να είμαστε καλά! …Επίσης τον Jimmy Papadopoulos & Νικόλαος Νασόπουλος που φρόντισαν για την φορεσιά και τον συλλεκτικό οπλισμό».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

View this post on Instagram

25η Μαρτίου 1821... "Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής". Επετειακές εορτές για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821. Ευχαριστώ πολύ... Photo by Ηλίας Περγαντής Ευχαριστώ τον φίλο @Νασόπουλος Γιανναρέοι Γιάννης για όλη την οργάνωση και όλους όσους βοήθησαν. Μεγάλη τιμή. Να είμαστε καλά! ... Επίσης τον Jimmy Papadopoulos & Νικόλαος Νασόπουλος που φρόντισαν για την φορεσιά και τον συλλεκτικό οπλισμό. #1821 #2021 #tisis #horigoskala #exile #AgriesMelisses #meallamatia #papagrigoris #diafani #papaselfie #todeipnotouvoskou #savvidakis #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #papagrigoris #diafani #savvidakis_kostis #actorslife #actor #actors #todeipnotouvoskou #ant1tv #ant1 #EimasteEna #kappastudios#beard #beardstyle #bearded #beardmodel #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodelsg

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on

View this post on Instagram

"Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής". Επετειακές εορτές για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821. Ευχαριστώ πολύ... Photo by Takis Kiousis Ευχαριστώ τον φίλο @Νασόπουλος Γιανναρέοι Γιάννης για όλη την οργάνωση και όλους όσους βοήθησαν. Μεγάλη τιμή. Να είμαστε καλά! ... Επίσης τον Jimmy Papadopoulos & Νικόλαος Νασόπουλος που φρόντισαν για την φορεσιά και τον συλλεκτικό οπλισμό. Επιτέλους ο φωτογράφος Ηλίας Περγαντής βρέθηκε μέσα μπροστά από την κάμερά. #AgriesMelisses #papagrigoris #diafani #papaselfie #todeipnotouvoskou #savvidakis #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #papagrigoris #diafani #savvidakis_kostis #actorslife #actor #actors #todeipnotouvoskou #ant1tv #ant1 #EimasteEna #beard #beardstyle #bearded #beardmodel #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodels

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on

Ο ηθοποιός επιλέγει πολλές φορές να χρησιμοποιεί τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να δημοσιεύσει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, όπως αυτή με τις μάσκες ενόψει κορωνοϊού στο Διαφάνι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

To πολύκροτο μήνυμα της «Θεοδοσίας» από τις Άγριες Μέλισσες για τον κορωνοϊό - «Δε θα παρεξηγηθεί ο Θεός»

Πιάσαμε το «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες με την σύντροφό του

Share