Έβαλε "φωτιά" με την φωτογραφία της η Ελένη Φουρέιρα - Θυμίζει Kardashian

Πιο καυτή από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε

Έβαλε "φωτιά" με την φωτογραφία της η Ελένη Φουρέιρα. Η εμφάνιση αυτή θύμιζε Kardashian και τρέλανε το Instagram, ενώ τα likes έπεσαν βροχή στην ανάρτηση της, όπως ήταν αναμενόμενο.

Φωτιά έβαλε η Ελένη Φουρέιρα με την νέα της φωτογραφία στο Instagram. Η ΄ίδια ήθελε να κάνει χιούμορ λέγοντας πως είναι το κορίτσι του "dettol", ωστόσο η επιλογή της μας ξεσήκωσε και όχι άδικα.

Η τραγουδίστρια, επέλεξε μια latex επιλογή. Συγκεκριμένα μια latex, ολόσωμη φόρμα, από αυτές που έχουν κάνει μόδα η Kardashians. Θηλυκή και αποκαλυπτική χωρίς όμως να δείχνει τίποτα.Δείτε και το βίντεο της Φουρέιρα που έγινε viral

Δείτε την εμφάνιση της:

Ποια η "εφευρέτης" της latex μόδας που τολμούν Ελένη Φουρέιρα και Kardashian

Η μικροσκοπική Γιαπωνέζα σχεδιάστρια Αtsuko Kudo κατόρθωσε την μεγάλη επανάσταση στα εσώρουχα αλλά και στα φορέματα επιβάλλοντας ένα νέο σούπερ υλικό το latex .

Ηοt δημιουργίες της πρωτοφόρεσαν η Κιμ Καρντάσιαν που τη στηρίζει φανατικά , η Lady Gaga & η Taylor Swift αλλά και η Ρίτα Ορα.

Η συλλογή των άκρως αισθησιακής lingerie της με latex παραπέμπει σε πορνογραφικά σκηνικά, νοσοκόμες, η στολές σαδομαζοχιστικών σκηνών από τις 50 αποχρώσεις του Γκρι.

''Τα ρούχα μου απευθύνονται σε όσες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται όμορφες, θηλυκές και δυνατές'' δηλώνει η σχεδιάστρια.

Για πρώτη φορά γνώρισε το λάτεξ όσο ακόμα ήταν φοιτήτρια στο Τόκιο. Το συγκεκριμένο υλικό την γοήτευσε από την πρώτη στιγμή. 'Ήταν σέξι, γυαλιστερό, μαλακό και με έκανε να νιώσω superwoman''.

Μετακόμισε στο Λονδίνο και ξεκίνησε να φτιάχνει ρούχα για τους φίλους της. Το 2001 δημιουργεί το brand και τότε δέχεται την πρώτη παραγγελία από το διάσημο ''Coco de Mer''. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχες φανταστεί πως τα σχέδιά της θα είχαν επιτυχία.

Πόσο άβολα θα ένιωθε κάθε γυναίκα αν εμφανιζόταν φορώντας το ίδιο φόρεμα με την Kim Kardashian σε ένα πάρτι; Aυτό μάλλον δεν ισχύει για την περίπτωση της Rita Ora η οποία επέλεξε τυχαία ένα παρόμοιο φόρεμα, από το ίδιο υλικό και στο ίδιο χρώμα με αυτό που φόρεσε η Kim.

Η Atsuko Kudo πάντως νοιώθει δικαιωμένη που οι εμπνεύσεις της κατακτούν την παγκόσμια αγορά