Star: Πολύ άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Καγιά

Τι συνέβη με το Shopping star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Star: Πολύ άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Καγιά

Άσχημα είναι τα νέα που μάθαμε πριν από λίγο για την Βίκυ Καγιά και το αγαπημένο τηλεοπτικό της παιχνίδι στο Star, Shopping Star. Όπως φαίνεται οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό δεν την άφησα ανεπηρέαστη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας τα γυρίσματα του παιχνιδιού μόδας έχουν σταματήσει εδώ και μια εβδομάδα από τότε δηλαδή που βγήκαν τα νέα μέτρα από την κυβέρνηση για τον φονικό ιό, τον κορωνοϊό, και όλα τα καταστήματα αναγκάστηκαν να κλείσουν για το κοινό καλό.

Ποια τα άσχημα νέα για το STAR και την Βίκυ Καγιά

Αποτέλεσμα αυτού, οι παίκτριες να μην έχουν που να πάνε για κάνουν τα ψώνια τους. Από την μια ναι μεν το STAR έχει πολλά επεισόδια "καβάτζα" από την άλλη αν τα μέτρα πάρουν επέκταση και τα μαγαζιά παραμείνουν κλειστά για πολύ καιρό ακόμα θα δούμε και το Shopping Star, όπως ήδη βλέπουμε και τα περισσότερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως τηλεοπτικού σταθμού, να παίζουν πάλι επανάληψη από την αρχή.

Σε καραντίνα η Βίκυ Καγιά εδώ και έναν μήνα

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στην Φωλιά των ΚουΚου αποκάλυψε πως είχε συνομιλήσει με φίλες της πρώην μοντέλα που μένουν στην Ιταλία και τη Γαλλία εδώ και αρκετές εβδομάδες και με το που προέκυψε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα αποφάσισε να σταματήσει από το σχολείο την κόρη της Μπιάνκα και να κρατήσει και τα δυο της παιδιά στο σπίτι.

Άρα, είτε ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά είτε όχι ήταν πολύ 50-50 για το αν θα "θυσιάσει" την υγεία την δική της αλλά και της οικογένειάς της για να συνεχίσει να κάνει τα γυρίσματα.

Βέβαια, να σας υπενθυμίσουμε πως ο STAR αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας που είναι για τον κορωνοϊό κι έχουμε την ημέρα προβολής της! Πλησιάζει! Δείτε εδώ τη μέρα θα παιχτεί