Πένθος - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαίος σεφ

Ήταν νικητής γνωστού ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος - Πέθανε από κορωνοϊό κορυφαίος σεφ

Πένθος έχει ξεσπάσει σε όλο τον κόσμο της μαγειρικής με την είδηση πως ένας κορυφαίος σεφ, άλλοτε νικητής γνωστού ριάλιτι μαγειρικής, πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό για μία ολόκληρη βδομάδα.

Ο Φλόιντ Καρντόζ βρέθηκε θετικός στον Covid 19, στις ΗΠΑ, στις 18 Μαρτίου και νοσηλεύτηκε στο Mountainside Medical Center του Νιου Τζέρσεϊ»

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Φλόιντ Καρντόζ, νικητής του Top Chef Masters, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό στα 59 του χρόνια.

Ο Καρντόζ διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Μαρτίου, ενώ όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν και δεχόταν θεραπεία από νοσοκομείο του Νιού Τζέρσι.

Ο διάσημος σεφ έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ινδία, ωστόσο σε νεαρή ηλικία πήγε στην Ελβετία προκειμένου να σπουδάσει σε σχολή μαγειρικής, μάλιστα σε μία από τις πιο διακεκριμένες.

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους και πολλά υποσχόμενους σεφ της γενιάς του, μιας και αποτελούσε τον σεφ σε ένα από τα πιο δημοφιλή ινδικά εστιατόρια των ΗΠΑ.

Ο Καρντόζ μπήκε στο νοσοκομείο μετά από ένα ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ινδία, για τα γυρίσματα μίας σειράς του Netflix, με τίτλο «Ugly Delicious».

Ο ίδιος μάλιστα λίγες μέρες πριν πεθάνει, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο κάτω από την οποία έγραψε: «Λυπάμαι αν προκάλεσα τη θλίψη οποιουδήποτε. Αισθάνθηκα μία μικρή αδιαθεσία και γι΄ αυτό το λόγο πήγα προληπτικά στο νοσοκομείο».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της οικογένειάς του αναφέρει

«Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώσουμε για τον θάνατο του Chef Floyd Cardoz, στις 25 Μαρτίου 2020 σε νοσοκομείου του Νιου Τζέρσεϊ, ΗΠΑ. Άφησε πίσω τη μητέρα του Beryl, τη σύζυγο Barkha και τους γιους Justin και Peter».