Όλγα Πηλιάκη: Όταν έχει πανδημία και θες να κάνεις μαλλί - 'Έπεσα στην ανάγκη του"

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλγα Πηλιάκη: Όταν έχει πανδημία και θες να κάνεις μαλλί - 'Έπεσα στην ανάγκη του

Η Όλγα Πηλιάκη "έπεσε στην ανάγκη" του άντρα της Στέλιου Χανταπάκη, ο οποίος της έβαψε τα μαλλιά, αφού είμαστε σε πανδημία και είναι όλα κλειστά! Μάλιστα ανέβασαν και σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διάσημοι είναι και αυτοί αυτές τις ημέρες κλεισμένοι στο σπίτι εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό και κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μας τα όσα κάνουν μέσα στα σπίτι.

Αφού ο ιός έχει φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα, όποιος θέλει αυτές τις ημέρες να βάψει ή να κόψει μαλλί, πρέπει να το κάνει μόνος του ή με την βοήθεια κάποιου δικού του.

Αυτό σκέφτηκε και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία έβαλε τον καλό της να της βάψει τα μαλλιά, ενώ ανέβασε και βίντεο στο Instagram το οποίο κάνει θραύση!

"Άτιμη καραντίνα... έπεσα στην ανάγκη του!" έγραψε με χιούμορ στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο η Πηλιάκη! Δείτε ωστόσο και πως σιδέρωσε η Πηλιάκη. Αυτή η ανάρτηση θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ιδού και το βίντεο με την κομμωτική στο σπίτι!

Η Όλγα Πηλιάκη δεν είναι η μόνη που έφτιαξε τα μαλλιά της εν μέσω της πανδημίας - Και κάποια άλλη "έγινε" κομμώτρια για χάρη του καλού της

Η Όλγα Πηλιάκη δέχτηκε την περιποίηση του καλού της και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έφτιαξε τα μαλλιά του δικού της καλού!

Ειδικότερα η όμορφη τραγουδίστρια έκοψε την κοτσίδα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ - και συντρόφου της - Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον ίδιο να κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας το νέο του λουκ.

Ορίστε οι αναρτήσεις που έκανε ο τερματοφύλακας με το νέο του μαλλί

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Α΄'εξανδροσ Πασχαλάκης

Αλέξανδρος Πασχαλάκης κούρεμα