Σμαράγδα Καρύδη: Το επικό σχόλιο που έκανε για τον πατέρα της στο Instagram

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Το επικό σχόλιο που έκανε για τον πατέρα της στο Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε ένα επικό σχόλιο για τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη στο Instagram και την ταινία την οποία πρωταγωνιστούσε εκείνος. Ο λόγος για το «Μαντώ Μαυρογένους» που γυρίστηκε το 1971.

Επέτειο είχε χθες η Ελλάδα και τα κανάλια δεν θα μπορούσαν να μην προβάλουν, ταινίες για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Μία από αυτές η «Μαντώ Μαυρογένους», που κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνίστρια την Τζένη Καρέζη και στην οποία παίζει και ο Ντίνος Καρύδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη που μένει και αυτή σπίτι, κάθισε λοιπόν και είδε τον πατέρα της στην ταινία, όπου ήταν νεαρός. Η ηθοποιός του έχει αδυναμία και δεν δίστασε ενώ την παρακολουθούσε να κάνει ένα κοπλιμέντο στον πατέρα της για την εμφάνιση του. Δείτε και το δυνατό μήνυμα που έστειλε η ηθοποιός στους πλούσιους πριν μερικές ημέρες για την πανδημία και τα λεφτά

O Ντίνος Καρύδης μιλά με την Τζένη Καρέζη και η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του πατέρα της και μεγάλου ηθοποιού και σχολίασε: «Πες τα ρε ομορφούλη».

Σμαράγδα Καρύδη

Ποια η ταινία που έπαιζε ο πατέρας της και σχολίασε η Σμαράγδα Καρύδη

Η Μαντώ Μαυρογένους (Τζένη Καρέζη), αρκετά χρόνια μετά την επανάσταση και την ενεργό δράση της, ζητά τη σύνταξη του αγωνιστή και αναθυμάται τη ζωή της.

Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της (Κάκια Παναγιώτου), πρόσφερε την προίκα της για να στηρίξει οικονομικά την επανάσταση. Θυμάται ακόμα τον έρωτά της με τον πρίγκιπα Υψηλάντη (Πέτρος Φυσσούν) και τις δολοπλοκίες των εχθρών τους.