Η πρόταση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο ΣΚΑΙ - Το αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Τα είπε όλα στην Κατερίνα Καινούργιου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρόταση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο ΣΚΑΙ - Το αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία πρόταση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ ενόψει της διακοπής της εκπομπής του λόγω του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» είναι από τις εκπομπές που έχουν "παγώσει" προσωρινά λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ωστόσο μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε σε ένα εγχείρημα του παρουσιαστή να επαναφέρει την εκπομπή με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για όλες τις εξελίξεις του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν το ξέρω κι εγώ. Έχει κλείσει το στούντιο πάνω στα Μελίσσια. Το ρώτησα κι εγώ χθες. Θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που είναι κυρίως ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις μα επιστρέψουμε όποτε πρέπει» είπε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

Όσο για την υγεία του Γιώργου Λιάγκα δεδομένης της ασθένειας της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε: «Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Είναι όλοι καλά από όσο ξέρω».

Μάλιστα σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε σχολιάσει πως η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή την περίοδο μιας και έχει κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα.