Αυτό είναι το σπίτι του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες - Βίντεο από την κουζίνα

Ρίξτε μια κλεφτή ματιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το σπίτι του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες - Βίντεο από την κουζίνα

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες (κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης) μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε, με εμάς να έχουμε έτσι την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά μέσα στον προσωπικό του χώρο!

Μπορεί να τον βλέπουμε στη σειρά του ANT1 ως Μελέτη, ωστόσο τώρα ο ηθοποιός μας δείχνει και μια ακόμα πλευρά του εαυτού του, ενώ μπορέσαμε να δούμε λίγο και πώς είναι το σπίτι του!

Ο ίδιος όπως όλοι μας άλλωστε, μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι ακολουθώντας, με την σειρά του τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μας δείξει ότι πέρα από ένας καλός ηθοποιός το έχει και με την μαγειρική.

Μάλιστα έχει τα μαλλιά του κάτω (καθώς η σειρά είναι εποχής και τον βλέπουμε με άλλο λουκ) και η διαφορά του με τον "Μελέτη" είναι εμφανής! Άλλωστε αυτό είναι και ένα κομμάτι της υποκριτικής. Όχι;

Το βίντεο που ανέβασε ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες - Αυτή είναι η κουζίνα του!

Ο ίδιος ανέβασε στο Facebook το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο θα δείτε και παρακάτω, ενώ μας δίνει και την συνταγή. Όπως θα δείτε αυτή τη φορά μας δείχνει μια ιδέα για πρωινό, το οποίο έχει μεταξύ άλλων φρούτα, όπως μπανάνες.

Ο ίδιος φαίνεται να ξέρει αρκετά καλά από μαγειρική καθώς δίνει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε, αν και όπως είπε δοκίμασε κάτι και μια άλλη ημέρα το οποίο δυστυχώς απέτυχε. Ο τηλεοπτικός Μελέτης είχε και μια πολύ δυνατή σκηνή στις Άγριες Μέλισσες με τον 'Κλεομένη". Δείτε τα όσα αποκάλυψε ο τελευταίος για το πώς γυρίστηκε η εν λόγω σκηνή.

"Έφτιαξα και εγώ κάτι αφού πήρα έμπνευση από τον αδερφό μου! Χαχαχαααχαχ" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

Απολαύστε τον!