Άριελ Κωνσταντινίδη: Οι γιοι της είχαν γενέθλια και αποκάλυψε τι κάνουν στο σπίτι

Πώς τα περνάνε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άριελ Κωνσταντινίδη: Οι γιοι της είχαν γενέθλια και αποκάλυψε τι κάνουν στο σπίτι

Οι γιοι της Άριελ Κωνσταντινίδη είχαν γενέθλια και αποκάλυψε τι κάνουν στο σπίτι. H ίδια μένει σε καραντίνα και φροντίζει να περνάει την ώρα της όσο πιο δημιουργικά μπορεί με τα παιδιά της που είναι τριών χρονών.

Η ηθοποιός βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως τα περνάει με τους γιους της. Δείτε τι κάνει και μια άλλη ηθοποιός με τον γιο της στην καραντίνα

Η ίδια αποκάλυψε στο Happy Day πως περνάει την ώρα της με τα παιδιά της που είχαν γενέθλια

«Τα αγόρια είχαν τα γενέθλιά τους την Κυριακή. Έγιναν τριών! Ήταν πολύ ωραία», ανέφερε αρχικά η γλυκιά μανούλα. Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε ότι τα αγόρια της είναι πολύ ζωηρά, όμως προσπαθεί να απολαμβάνει αυτή την περίοδο. «Τα παιδιά επικοινωνούν απόλυτα μεταξύ τους. Η επικοινωνία, η συνεννόηση με τα μάτια γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Με το που μυρίζονται τον τρόμο μου, γελάνε.

Δεν υπάρχουν στιγμές που φτάνω στα όρια μου, γιατί έτσι ήμασταν και πριν. Το δύσκολο στην κατάσταση είναι ότι τα παιδιά είχαν αρχίσει σχολείο, βέβαια στην πορεία είδα ότι αυτό δεν ήταν τίποτα. Για τα παιδιά έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητα. Πριν ήταν συνέχεια έξω στη φύση. Ωστόσο, τα παιδιά δεν μου ζητάνε να βγουν έξω. Ίσως επειδή εγώ είμαι καλά μέσα στο σπίτι, το εισπράττουν και εκείνα».

Ακόμα η ηθοποιός ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της έρχεται στο σπίτι για να δει τα παιδιά, αφού εκείνοι δεν βγαίνουν καθόλου έξω.

TAGS