Γι΄αυτό το λόγο δεν πήγε στην Ιταλία η Δωροθέα Μερκούρη

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γι΄αυτό το λόγο δεν πήγε στην Ιταλία η Δωροθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην πάει στην Ιταλία λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει τη χώρα όσο καμία άλλη.

Η Ελληνο - Ιταλίδα ηθοποιός εξήγησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, πως θέλησε να φύγει για την Ιταλία, ωστόσο δεν το έκανε γιατί βρισκόταν στην Ελλάδα όταν ξεκίνησε ο πανικός στη γειτονική χώρα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κόρη της αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ολλανδία, μιας και επέλεξε να μείνει εκεί και να μην έρθει στην Ελλάδα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την εξάπλωση του ιού.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη σχολίασε για την κατάσταση στην Ιταλία:

«Ήμουν εδώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η φασαρία στην Ιταλία, οπότε δεν έφυγα. Μου λέει η μαμά μου “δεν θα φύγεις εσύ τώρα”. Λέω “μα δεν έχει συμβεί τίποτα, εγώ πάω στην Ρώμη ούτως η άλλως. Δεν έχει πρόβλημα η Ρώμη”. Λέω μετά “μήπως να μη φύγω”; Και δεν έφυγα. Και δυστυχώς, εξελίχθηκε η κατάσταση σε αυτό που βλέπουμε.

Έχω πάρα πολλούς φίλους και συγγενείς σε όλη την Ιταλία. Έχω φίλους και συγγενείς στο Μιλάνο, ευτυχώς είναι όλοι καλά. Είναι όλοι στο σπίτι πάρα πολύ καιρό. Όσοι είμαστε από τη νότια Ιταλία το αντιμετωπίζουμε καλύτερα. Εμείς, η οικογένειά μου, μαγειρεύουμε πάρα πολύ, γελάμε, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας λίγο περισσότερο από τους βόρειους. Στη βόρεια Ιταλία οι άνθρωποι είναι ακόμα σε σοκ» είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Star, η Δωροθέα Μερκούρη.

Για την έκρυθμη κατάσταση στην Ιταλία μίλησε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία δεν έκρυψε την ανησυχία της, μιας και η οικογένειά της βρίσκεται εκεί.