Η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε ότι έκανε τεστ για τον κορωνοϊό

Τι αναφέρει η ίδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε ότι έκανε τεστ για τον κορωνοϊό

Η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως αποφάσισε να κάνει κι εκείνη το τεστ για τον κορωνοϊό, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της και αν πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Η κριτής του My Style Rocks, θέλησε με έναν ευρηματικό τρόπο να ανακοινώσει πως και εκείνη έκανε το τεστ, περιγράφοντας αναλυτικά μέσα από μία δημοσίευσή της τι ακριβώς έκανε μέσα στη μέρα της.

Όπως σχολίασε η ίδια, το τεστ το έκανε για προληπτικούς λόγους, απλά και μόνο για να δει αν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή όχι, ωστόσο τα αποτελέσματα για να δει αν έχει κορωνοϊό, δεν είναι ακόμα διαθέσιμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε μάλιστα να κάνει και ένα αστείο για την κατάσταση την οποία βιώνουμε, χαρακτηρίζοντας "νέκταρ" έναν καφέ που πήρε απ' έξω.

Το μήνυμα που έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα.

Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας!»

Πέρα από το τεστ για τον κορωνοϊό, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε και ένα σχόλιο για όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τη συμμετοχή της στο GNTM 3.