Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έτσι της λέει σ' αγαπώ δέκα χρόνια μετά!

Διπλή χαρά για το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έτσι της λέει σ' αγαπώ δέκα χρόνια μετά!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ενώ σήμερα κλείνουν και δέκα χρόνια γάμου. Παράλληλα για το ζευγάρι η χαρά είναι διπλή καθώς ο Χάρης έχει και γενέθλια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι πλέον δέκα χρόνια μαζί με την Αντελίνα την οποία φαίνεται να υπεραγαπά. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει και από την τρυφερή ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να της ευχηθεί για την επέτειο του γάμου τους.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε ότι έχουν παντρευτεί δύο φορές μέσα σε αυτήν την δεκαετία και μια φορά έχουν ανανεώσει τους όρκους τους. Ακόμα αποκάλυψε ότι οι τέσσερις τους (σ.σ. το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά) θα γιορτάσουν μαζί φέτος. Αυτό λόγω καραντίνας καθώς πλέον, ακολουθώντας και τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, όλοι μένουμε μέσα στο σπίτι!

Η ανάρτηση του Χάρη για τα δέκα χρόνια που είναι μαζί με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ότι πιο γλυκό είναι το ποστ που έκανε ο Χ. Βαρθακούρης για την γυναίκα της ζωής του την οποία αποκαλεί μεταξύ άλλων "ομορφιά' του αλλά και "συνοδοιπόρο" του. Το κείμενο που έγραψε είναι όλο αγάπη, ενώ ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι "πάει η πρώτη δεκαετία"!

Ακόμα αναφέρθηκε και στις δύο κόρες που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, με τον ίδιο να τις λέει "διαμάντια". Δείτε ωστόσο και τι είχε πει η Ατζελίνα. για ένα τρίτο παιδί με τον άντρα της.

"Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου '

Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα.

Πάει η πρώτη δεκαετία!!!
Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας!

Πάνω από όλα όμως, αυτή η δεκαετία, μας έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια.

Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερις μας!" έγραψε ο Βαρθακούρης στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.