Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής βγήκε στους δρόμους μεθυσμένος και συνελήφθη

Έσπασε την καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ποδοσφαιριστής βγήκε στους δρόμους μεθυσμένος και συνελήφθη

Ποδοσφαιριστής βγήκε στους δρόμους μεθυσμένος και συνελήφθη γιατί παραβίασε τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού. Ο Τιμ Πέιν έσπασε κάθε ρεκόρ ανευθυνότητας.

Ο Νεοζηλανδός άσος που αγωνίζεται στην Wellington Phoenix της Αυστραλίας συνελήφθη τα ξημερώματα, καθώς όχι μόνο έσπασε την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αλλά οδηγούσε μεθυσμένος ένα αυτοκίνητο γκολφ!

Τον 26χρονο ποδοσφαιριστή κατήγγειλαν συμπολίτες του βλέποντας να οδηγεί επικίνδυνα σε παραλιακό δρόμο του Σίδνεϊ στη μία τα ξημερώματα. Μαζί του ήταν και ο συμπαίκτης του, τερματοφύλακας Όλιβερ Σέιλ, που όμως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν κίνδυνο κυρώσεων από την κυβέρνηση και την λίγκα της Αυστραλίας, η οποία προ ημερών ανεστάλη λόγω της πανδημίας.Την ίδια ώρα στην Ελλάδα έφτασαν από την Ινδία ενισχύσεις σε χλωροκίνη.

Πηγή: sport-fm.gr

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα βρέθηκε με κορωνοϊό και η μητέρα του βρέφους στη Φθιώτιδα

Μία δυσάρεστη είδηση έφτασε πριν από λίγο, μιας και έγινε γνωστό πως η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό στην Φθιώτιδα, είναι και εκείνη θετική, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην ιατρική κοινότητα της περιοχής.

Η Κατερίνα Ρετσώνη είχε μιλήσει στο protothema.gr η οποία αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ψυχραιμία τη νόσο του μωρού της, το ατύχημα του συζύγου της αλλά δεν είχε κρύψει και την αγωνία της για το αν έχει κολλήσει και η ίδια κορωνϊό.

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια στην Κατερίνα η οποία είχε γεννήσει πρόωρα το αγγελούδι της τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ πριν από λίγες ημέρες ο σύζυγός της είχε ένα τροχαίο ατύχημα και νοσηλευόταν ευτυχώς εκτός κινδύνου.

«Πριν από δέκα μέρες περίπου, το μωράκι μου νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με βρογχιολίτιδα. Αφού το ξεπέρασε και επιστρέψαμε στο σπίτι, το μωρό παρουσίασε πάλι κάποια συμπτώματα βρογχιολίτδας.

Τότε ήρθαμε στο Παίδων και διαγνώστηκε πάλι με βρογχιολίτιδα. Κάναμε το τεστ για να δούμε αν το μωρό έχει κορωνοϊό γιατί έτσι είθισται στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες, μας ανακοίνωσαν ότι το μωρό είναι θετικό. Στη συνέχεια, μας έβαλαν σε θάλαμο αρνητικής πιέσεως και περιμένω και τα δικά μου αποτελέσματα για να δω αν έχω νοσήσει κι εγώ.

Το μωράκι δεν έβγαινε από το σπίτι γιατί γέννησα πρόωρα, δύο μήνες νωρίτερα και ήμασταν ιδιαίτερα προσεχτικοί. Η μόνη αλλαγή που ήρθε ήταν αυτή η νοσηλεία στο νοσοκομείο. Πιθανόν, βέβαια είτε εκεί είτε κάποιος από τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι να μετέφερε κάτι.

Δεν ήρθαμε σε επαφή με κάποιον ασθενή που να είχε ταξιδέψει ή να έχει κάποιο κρούσμα. Κάτι επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει για το πώς κόλλησε ο γιος μου. Δεν μπορούν να γνωρίζουν ούτε οι γιατροί και το έχουμε αφήσει ορφανό το κρούσμα.

Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια καταλαβαίνω πόσο ύπουλος είναι αυτός ο ιός και πόσο εύκολα μπορείς να κολλήσεις χωρίς να το καταλάβεις» είχε πει στο protothema.gr η κ. Κατερίνα Ρετσώνη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας σε μία από τις επισκέψεις του στην Αθήνα, είχε ένα τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Προς ανακούφιση όλων, το δείγμα που έδωσε ο πατέρας για κορωνϊό αμέσως μετά την αναγγελία για το κρούσμα στην οικογένειά του ήρθε αρνητικό.

Πηγή: protothema.gr