"Έσκασε" spoiler για την τελική δυάδα του MasterChef

Πους παίκτες θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έσκασε ένα ακόμα "καυτό" spoiler για το MasterChef! Διαβάστε ποιοι αναμένεται να είναι οι δύο επίδοξοι chef που θα δούμε να φτάνουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star!

Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται για το παιχνίδι μαγειρικής του Star με πληροφορίες που μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή να κάνουν λόγο για δύο άντρες! Θα είναι αυτοί οι παίκτες που θα δούμε να φτάνουν μέχρι τέλους. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,σύμφωνα και με τα όσα είπε στην εκπομπή "Μεσημέρι #yes" η Νάνσυ Νικολαϊδου, στον τελικό του παιχνιδιού μαγειρικής θα δούμε δύο αντρικά ονόματα. Ποια είναι αυτά;

Προσοχή spoiler - Αυτοί θα είναι οι δύο παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του MasterChef

Μπορεί τα όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση να έχουν γυριστεί πριν από καιρό, ωστόσο έχουν "σκάσει" νέες πληροφορίες καθώς τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι μια ανάσα από την μεγάλη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open στον τελικό του παιχνιδιού, που να πούμε ότι έκανε τρελά νούμερα στο Star, θα φτάσουν ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Ορίστε και οι δύο παίκτες που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό

MasterChef Σταύρος Γεωργίου

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Να πούμε ότι αποκάλυψη για την εξάδα του μεγάλου τελικού έγινε και από το Έθνος με την εκπομπή 'Ευτυχείτε" να αναμεταδίδει την είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή στον τελικό του Masterchef ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη θα βρεθούν οι: Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μαρία, Σταύρος και Δημήτρης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου