Ελένη Μενεγάκη: Ελληνίδα της Ιταλίας μιλά για το πως βίωσε τον ιό - "Είναι σαν..."

Ποια τα συμπτώματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Ελληνίδα της Ιταλίας μιλά για το πως βίωσε τον ιό -

Στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της μίλησε Ελληνίδα που μένει μόνιμα στην Ιταλία με την ίδια να αναφέρεται στο πως βίωσε τον κορωνοϊό και στα συμπτώματα που είχε. Τι είπε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha η γυναίκα;

Ειδικότερα η κ. Φωτεινή Ανεστοπούλου μίλησε στον Alpha και την Ελένη Μενεγάκη για τα συμπτώματα που είχε λόγω του κορωνοϊόυ, ο οποίος έχει φέρει χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο, ενώ ειδικά στην Ιταλία η κατάσταση είναι τραγική.

Η Μενεγάκη ρώτησε την γυναίκα για τα συμπτώματα και για το πώς ήταν το βράδυ της. Η ίδια είπε ότι το βράδυ ζεσταίνεται είτε είχε δέκατα είτε όχι, ενώ ακόμα πρόσθεσε ότι είχε εφίδρωση. Η ίδια είπε ακόμα ότι την πονούν οι μύες της. "Είναι σαν να έχω τρέξει Μαραθώνιο" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Alpha.

Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη για τα συμπτώματα του κορωνοϊού η Ελληνίδα που μένει στην Ιταλία;

Η ίδια είπε ακόμα ότι είχε δέκατα τις πρώτες ημέρες, ενώ στη συνέχεια απέκτησε και έναν ξερό βήχα αλλά και πολύ ρίγη. Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια την ρώτησε αν είχε όρεξη για φαγητό με την ίδια να λέει ότι "όχι' και να προσθέτει ότι έχει χάσει μερικά κιλά ακριβώς λόγω αυτού.

Η ίδια μίλησε ακόμα για τον αν πήρε την συμβουλή κάποιου γιατρού με την γυναίκα να λέει ότι επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε ένα νούμερο που τους έχει δοθεί, ωστόσο της είπαν ότι μόνο αν έχει δύσπνοια και χρειάζεται υποστήριξη μπορούν να την βοηθήσουν.

Έτσι επικοινώνησε με τον γιατρό της στην Ελλάδα, που της είπε να πάρει παρακεταμόλη. Της σύστησε δε και μια αντιβίωση, την οποία της είπε να την έχει στο σπίτι σε περίπτωση που έχει δύσπνοια. Ευτυχώς όπως είπε η ίδια δεν χρειάστηκε να την πάρει. Να πούμε ότι μια δεκάχρονη στην Βρετανία βρέθηκε θετική στο ιό, ωστόσο δεν έχει τα συνηθισμένα συμπτώματα. Ποια είναι αυτά που εμφάνισε το κορίτσι;